Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Judoka CS Unirea Alba Iulia au câștigat medalii de argint și bronz la turneul internațional U18 din Ungaria 

Publicat

Judoka CS Unirea Alba Iulia, Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, au obținut medalii de argint și bronz la un important turneu internațional desfășurat sâmbătă, 13 noiembrie, la Győr, în Ungaria.

După medalii importante câștigate în acest an pe plan național, Alexandru Sibișan (elev al Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia) și Laura Bogdan au reușit să se claseze pe podium și la un turneu extern, la care au concurat cu sportivi valoroși din țară și străinătate.

Rezultate pentru CS Unirea Alba Iulia la ”Cadet International Tournament – U18” – competiție de Judo desfășurată în Ungaria:

  • Alexandru Sibișan (categoria de greutate – 90 de kilograme) – medalie de argint
  • Laura Bogdan (categoria de greutate – 48 de kilograme) – medalie de bronz.

Cei doi judoka sunt pregătiți de către antrenorii Alin și Cristian Dinu.

”Secția noastră de judo demonstrează că acest sport are viitor în județul Alba. Avem elevi talentați, cu potențial, dar și antrenori foarte buni, care știu să îi pună în valoare. Pe lângă faptul că oferă o dezvoltare fizică armonioasă, judo dezvoltă gândirea creativă, îndemânarea și precizia, curajul, autodisciplina și inteligenta. Felicitări sportivilor și antrenorilor”, a spus Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

CS Unirea Alba Iulia, instituție publică subordonată Ministerului Tineretului și Sportului, are 9 ramuri sportive active: atletism, powerlifting, haltere, orientare, box, judo, culturism, tenis de masă și taekwondo.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax