Connect with us
Publicitate

SPORT

Judoka de la CS Unirea pleacă în pregătire la Oradea. Vezi din ce țări vor fi partenerii de antrenament ai albaiulienilor

Publicat

În perioada 24-29 ianuarie, la Oradea, se va desfăşura un stagiu internaţional de pregătire la judo pentru sportivii de la categoriile de vârstă U17, U20 şi Seniori.

La acest stagiu vor participa  4 judoka din Alba Iulia: Bogdan Alexandru şi Bogdan Darius (CS Unirea Alba Iulia), alături de Marcel Cercea şi Cătălin Crişan (LPS Alba Iulia), antrenaţi de către profesorul Ioan Todor.

Sportivii albaiulieni vor avea ca parteneri de pregătire o serie de sportivi valoroşi din România, Austria, Croaţia, Italia, Moldova şi Ungaria, care şi-au anunţat participarea la acest stagiu de pregătire.

Prevăzut cu două sesiuni de pregătire zilnică şi o refacere la Băile Felix, acest stagiu de pregătire se doreşte a fi o verificare utilă înainte de debutul sezonului competiţional oficial care are loc în luna februarie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax