Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Jumătate din Alba Iulia, fără curent joi dimineață: Activitatea unor instituții paralizată. Care este cauza

Publicat

O avarie la stația de curent din zona Dedeman a lăsat fără energie electrică, joi, 30 iunie, jumătate din cartierele din Alba Iulia.

În urma avariei la stația ce aparține de Transelectrica au rămas fără curent cartierele din zona Stadion, inclusiv stația de salvare, zona Cetate, dar și zona Centru, în care își desfășoară activitatea majoritatea instituțiilor.

Potrivit reprezentaților Electrica Alba, stația nu aparține de ei, ci de Transelectrica, iar cel mai probabil situația se va remedia în câteva zeci de minute.

Însă, problemele legate de alimentarea cu energie electrică au apărut încă de miercuri seara, când au fost semnalate de către cetățeni căderi de curent care au durat în medie 15 -20 de minute, în mai multe zone din oraș.

Mai mult de atât, încă de la primele ore ale dimineții de joi au mai existat căderi de tensiune, până când alimentarea a fost întreruptă.

Știre în curs de actualizare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    joi, 30.06.2022 at 11:01

    Aşa-i când iei banii pentru partid şi mentenanţa nu mai are cu se face.

  2. Gelu Stoian

    joi, 30.06.2022 at 11:10

    ISI Paseaza VINA, Ca la Tenis, de la Una la Alta : ” Electrica Alba ” PE ” Transelectrica ” ! In acest TIMP cei care o PLATESC sunt cetatenii = nu AM Avut Curent Electric, APROAPE o ORA, Mai RAU ca-n Mali sau Burkina Fasso !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Raul

    joi, 30.06.2022 at 13:24

    Ce frumos ar fi să vă lase fără curent 4 ani cum ați votat prostii să vă conducă 4 ani, și fără gaz și apă, să vă dea cu porțile ca la porci 😏 nu vă mai plângeți, bucurați-vă de ce ați votat, fiți fericiți 😅🤣😅

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax