Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jumătate dintre români nu își permit o săptămână de vacanță, potrivit Eurostat. România, prima pe lista ”turiștilor” fără bani

Publicat

Peste jumătate dintre românii de peste 16 ani nu își permiteau, în 2019, să plătească o săptămână de vacanță, potrivit datelor publicate luni de Biroul european de statistică Eurostat.

România conduce acest clasament la nivelul Uniunii Europene, fiind urmată de Grecia, Croația, Cipru și Italia, iar la polul opus se situează Suedia, unde doar 10% din cetățeni sunt în această situație.

În 2019, 29% dintre rezidenții statelor membre ale UE cu vârsta de peste 16 ani nu și-au putut permite să plătească pentru o vacanță anuală de o săptămână în afara casei. Această cotă a scăzut treptat începând cu 2010, când 39% dintre europeni nu și-au putut permite să își ia o săptămână de vacanță.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax