Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Jumbo deschide un hipermagazin la Sibiu, lângă autostradă, până la sfârșitul anului. Lucrările sunt în toi

Publicat

Locuitorii județului Alba vor avea o nouă destinație de cumpărături, la Sibiu. Retailerul grec Jumbo va deschide anul acesta un hipermagazin de 15.000 de metri pătrați la Sibiu și intenționează să inaugureze încă două locații în România, în 2023.

Lucrările de construcție a magazinului sunt în toi, potrivit imaginilor publicate de Ora de Sibiu, iar compania a anunțat că se va deschide până la finalul acestui an.

Hipermagazinul se construiește pe platforma Prima Shopping Center, în apropiere de Hornbach și de accesul la autostrada A1. Hipermarketul din Sibiu va avea o suprafață de 14.000 de metri pătrați.

Jumbo, la 40 minute de Alba Iulia

Amplasarea noului hipermarchet este facilă și pentru locuitorii din Alba Iulia și Sebeș. Fiind amplasat la nici 300 de metri de bretelele de intrare/ ieșire din A1, clienții din Alba Iulia vor putea ajunge în maxim 40 minute la noul hipermarket din Sibiu.

Jumbo, 14 magazine în Romania

Jumbo deține 80 de magazine fizice, în Grecia (52), România (14), Bulgaria (9) și Cipru (5), precum și două magazine online. Retailerul de jucării și decorațiuni este prezent, prin intermediul unor parteneriate cu companii locale, și în Macedonia, Albania, Serbia, Kosovo, Bosnia și Muntenegru.

Jumbo a înregistrat un profit brut de 98,3 milioane de euro (107,4 milioane de dolari) în România în 2021, comparativ cu 84,4 milioane de euro cu un an mai devreme.

Vânzările retailerului din România s-au ridicat la 182 de milioane de lei în 2021, față de 170,1 milioane de lei în anul anterior.

Vânzările Jumbo în România au reprezentat aproximativ 22% din cifra de afaceri a grupului în perioada menționată, astfel că piața din România a generat 24,51% din câștigurile sale totale înainte de impozite, rezultate financiare și de investiții.

La sfârșitul anului 2021, Jumbo avea 1.384 de angajați în 15 hipermagazine din România. Compania opera 81 de magazine în Grecia, Cipru, Bulgaria și România și două magazine online, în Grecia și Cipru, la sfârșitul anului 2021.

Alături de IKEA, Jumbo este unul dintre cei mai apreciați retaileri în România, datorită numărului mare de produse și a prețurilor rezonabile.

Foto: Ora de Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. facsimil

    vineri, 23.09.2022 at 06:11

    jumbo = chinezării = calitate îndoielnică.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax