Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Junioara Alexandra Cristea, legitimată la CS Unirea Alba Iulia, medalie de argint la Campionatele Naționale de Marș

Publicat

Alexandra Cristea, legitimată la CS Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de argint la Campionatele Naționale de Marș – Juniori 2, desfășurate sâmbătă și duminică, 28-29 mai, pe stadionul municipal din Pitești „Nicolae Dobrin”.

Rezultatul este cu atât mai merituos în contextul în care Alexandra Cristea a obținut acest rezultat, la juniori 2, deși are vârsta de juniori 3.

Născută în anul 2007, ea a concurat la competiția destinată atletelor născute în anii 2005 și 2006.

Astfel, la proba de 5.000 de metri marș, a obținut titlul de vicecampioană națională cu timpii 25:34:37 – un rezultat extraordinar inclusiv la nivel internațional la categoria sa de vârstă.

Sportiva este pregătită de prof. Gabriel Avram și are dublă legitimare, la CS Unirea Alba Iulia și LPS Alba Iulia. Este elevă în clasa a VIII-a la Seminarul Teologic Ortodox ”Sfântul Simion Ștefan” și intenționează să urmeze Liceul cu Program Sportiv.

La această competiție, au mai participat și sportivele Cristina Ciucă (antrenată de către prof. Mihaela Vlas) și Ema Tăușan (antrenată de către prof. Gabriel Avram) care au avut evoluții foarte bune. Cele două atlete sunt legitimate și la LPS Alba Iulia.

”CS Unirea Alba Iulia, prin director Daniela Moșneag, transmite felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor”, se arată în comunicatul transmis de clubul sportiv.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax