Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Junior Bike Race, concursul de mountainbike pentru copii, revine pe 21 mai la Ciugud

Publicat

Junior Bike Race revine cu cea de a VI-a ediție, la Ciugud, pe 21 mai. Concursul de mountainbike este destinat copiilor cu vârste între 3 și 14 ani, iar participarea la concurs este gratuită.

”Evenimentul  este dedicat copiilor, dar și pentru părinți și prieteni, pe care ne bazăm să-i încurajeze pe copii să se antreneze și să participe”, afirmă organizatorii, într-o postare pe Facebook.

Evenimentul este organizat de Asociația Bicheru Cycling în colaborare cu Primăria Ciugud, iar înscrierile se fac aici.

Potrivit organizatorilor, cei mici vor avea la dispoziție 2 trasee, în funcție de vârstă. Așadar, cei sub 9 ani vor fi înscriși în „Traseul Iepurașilor” și vor avea de pedalat 550m, cu o diferență de nivel de 5 metri.

Pe „Traseul Lupișorilor” vor pedala copiii de peste 9 ani, fiecare categorie parcurgând un alt număr de ture din traseul de 1100 m lungime și 15 m diferență de nivel. Lupișorii sunt deja cicliși cu experiență, așadar nu vor putea fi însoțiți pe traseu de către părinți, doar încurajați binențeles.

Prin această inițiativă se urmărește încurajarea copiilor în a petrece cât mai mult timp în aer liber, pe bicicletă, totodată punându-le la încercare și abilitățile de pedalat.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax