Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Absolvenţii de Drept din Alba susţin examenul de intrare în Barou la Cluj-Napoca. Vineri are loc proba scrisă

Publicat

Absolvenţii de Drept din Alba care doresc să îmbrăţişeze meseria de avocat vor susţine examenul de intrare în Barou la centrul teritorial din Cluj-Napoca. Examenul va începe vineri, 7 octombrie, cu proba scrisă.

Candidaţii vor fi evaluaţi la materiile Drept Civil, procesual civil, Drept Penal şi procesual penal, iar evaluarea este structurată în patru probe. Examenul se va desfăşura în clădirea Universităţii „Dimitrie Cantemir”, unde deja au fost luate toate măsurile pentru se se împiedica fraudarea probelor. Este vorba despre un sistem de bruiaj a transmisiilor wireless şi de telefonie care au fost instalate în sălile de examen.

În total, la centrul teritorial din Cluj-Napoca vor susţine examenul de admitere în Barou, 350 de absolvenţi din Alba, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Mureş, Sălaj şi Sibiu.

Taxa de participare a fost de 800 de lei, iar examenul se va finaliza în 19 octombrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax