Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jurnalist de la ”Unirea”, agresat de un polițist local. Omul legii s-a enervat că ziaristul a fotografiat un accident provocat de un tânăr fără permis

Publicat

politie

Bogdan Presecan, reporter la ziarul Unirea din Alba Iulia a fost agresat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de un bărbat îmbrăcat în haine civile, în timp ce încerca să facă fotografii în urma unui accident auto produs în zona Catedralei Reîntregirii din oraș. Accidentul a fost produs de un tânăr fără permis aflat sub influența băuturilor alcoolice, iar agresorul a fost deranjat de faptul că ziaristul a fotografiat isprăvile tânărului. Potrivit primelor informații, se pare că agresorul este Ioan Meteș, un polițist local, angajat al Poliției Locale Alba Iulia.

În urma unui accident auto provocat de un tânăr băut care nu deține permis de conducere,  soldat cu avarierea unor stâlpi metalici și a unei băncuțe din zona Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia, un reporter de la ziarul Unirea a avut parte de o experiență deloc plăcută. Deplasat la fața locului pentru a lua câteva imagini și informații despre accident, autor și despre stricăciunile produse, acesta a fost agresat și împiedicat să filmeze de un bărbat care, deși îmbrăcat civil și fără legitimație asupra sa, susținea că este „de la poliție”.

În momentul în care jurnalistul se pregătea să facă primele fotografii, „polițistul”, vizibil deranjat de aparatul foto, a început să-l lovească și să arunce pumni asupra echipamentului cu care acesta filma și fotografia. „I-am spus cum mă numesc și în ce calitate mă aflu acolo, specificându-i faptul că așa procedez de obicei în astfel de situații. I-am explicat că fotografiez tot ceea ce se află în preajmă şi care ar putea avea legătură cu accidentul, iar apoi selectez pozele care sunt relevante în acest sens, spunându-i că nu sunt interesat decât de respectivul eveniment rutier”, a declarat ziaristul.

În urma agresiunii, jurnalistul a sunat la numărul de urgență 112, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului. ”Polițistul” a negat inițial că l-ar fi lovit pe jurnalist, pentru ca mai apoi să motiveze fapta sa, spunând că acesta „i-a băgat camera în față”. Cu toate că jurnalistul a insistat ca bărbatul să fie legitimat și testat cu aparatul etilotest, „colegii” acestuia au refuzat, sugerând o împăcare pe cale amiabilă.

Văzând că nu are sorți de izbândă cu oamenii legii deplasați la fața locului,  ziaristul s-a deplasat la Poliția municipiului Alba Iulia, unde a depus o plângere împotriva agresorului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. justitie de kkt

    duminică, 16.03.2014 at 16:36

    I***** ala de Metes, a fost sofer la politia nationala si in calitate de conducatur auto, fiind sub influenta alcoolului a avut accident si l-a omorat pe colegul lui care se afla in dreapta iar pe celalalt din spate l-a avariat grav. E un *****. Nu are ce cauta in libertate. Locul lui e la Penitenciarul Aiud nu in libertate.

  2. andrada

    luni, 17.03.2014 at 05:38

    Tot articolul e o minciuna sfruntata. Onor Presecan a refuzat sa se legitimeze,Metes i-a cerut acest lucru fiind de servici, avand ordin de servici si legitimatia pe care a si prezentat-o dar a fost intampinat cu o atitudine sfidatoare si cu amenintari. Exista martori. d-l… ca sa zic asa…presecan are aproape tot timpul iesiri la limita legalitatii iar vineri noapte nu a fost agresat, desi in urma comportamentului lui trebuia condus la politie pentru a fi identificat.

    • Cioaca

      luni, 17.03.2014 at 07:27

      Îhî, si halatu, unde-i halatu?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax