Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Jurnalistă România TV, jefuită la Alba Iulia, în timpul Marșului Unirii. I-au fost furate actele și banii

Publicat

O jurnalistă a postului România TV, care era prezentă la Marșul Unirii pe străzile din Alba Iulia.  Manifestația a fost organizată de partidul AUR și condusă de liderul formațiunii politice, George Simion. 

Jurnalista Iulia Blondea era prezentă la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale a României, moment când a rămas fără acte și bani. 

Mai exact, în timp ce transmitea din rândul manifestanților cineva i-a deschis rucsacul și i-a furat portofelul în care avea documente, carduri, cam toate documentele, dar și o sumă de bani.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Marșul Unirii de Ziua Națională, la Alba Iulia. Liderul AUR, George Simion, în fruntea participanților

„În timp ce mă aflam la marşul organizat în centrul oraşului Alba Iulia, cineva mi-a deschis rucsacul, a deschis fermoarul, mi-a furat portofelul în care aveam documente, carduri bancare, permis de conducere, cartea de identitate, extrem de multe documente, precum şi o sumă de bani.

Am sesizat Poliţia. A fost dată o declaraţie. Am depus o plângere şi s-a constituit un dosar penal de către poliţiştii din Alba Iulia pentru furt.

Deocamdată, este un dosar penal cu autor necunoscut. Oamenii legii mi-au spus că vor face verificări”, a declarat jurnalista la postul România TV.

Miercuri, 1 decembrie, pe străzile din Alba Iulia au mărșăluit în jur de 2000 de oameni veniți din toate colțurile țării.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Uitarea

    joi, 02.12.2021 at 07:34

    Probabil duduia era preocupata de a fi trandy, vorbea la tembelefon, isi verifica tatuajele si a uitat sa verifice si bancheta din spatele masinii tari, unde uitase gentuta in care avea averea cu care plecase la drum.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax