Connect with us
Publicitate

AIUD

JYSK deschide un magazin la Aiud. Este a treia unitate din Alba a retailerului de produse pentru casă și grădină

Publicat

JYSK, lanţul internaţional danez de retail care comercializează produse pentru casă și grădină, deschide joi un magazin la Aiud. Ajunge astfel la o rețea de 114 unități în România.

În județul Alba, JYSK mai are magazine la Alba Iulia și la Sebeș.

”La Aiud ajungem după 4 ani de la deschiderea primului magazin JYSK din judeţ, în Sebeş. Zona este foarte bună, atât magazinul din Sebeş, cât şi cel din Alba Iulia au vânzări bune“, a declarat Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România şi Bulgaria, într-un comunicat de presă.

Noul magazin JYSK va funcționa la Aiud pe str. Transilvaniei nr. 41-47. Se deschide joi, 17 februarie, de la ora 10.00.

Cu ocazia deschiderii unității, retailerul anunță oferte de până la 75% la peste 2.000 de produse. Ofertele de deschidere sunt valabile timp de o săptămână, în perioada 17 februarie – 23 februarie.

Prețurile de campanie sunt valabile doar în magazin, nu și online astfel că în momentul comenzii nu vor vedea preturile promoționale pe JYSK.ro. În momentul plății prin POS se vor activa preturile de campanie.

Condiții de acces în magazin

Compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

Accesul în magazinele care comercializează produse nealimentare este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Clienții care nu dețin certificat verde vor putea beneficia de ofertele de deschidere prin serviciul Click & Collect. Vor putea alege produsele dorite din catalogul de deschidere și un angajat din echipa magazinului JYSK Aiud îi va îndruma pentru a realiza comanda prin serviciul Click & Collect și pentru a achita produsele cu prețul de campanie.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax