Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”KAIZEN pentru Oameni și Natură”: 600 de puieţi de salcâm au fost plantaţi în zona localităţii Vinţu de Jos

Publicat

O nouă etapă a acțiunii ”KAIZEN pentru Oameni și Natură”, parte a proiectului ”KAIZEN pentru România are loc astăzi în județul Alba când 600 de puieți de salcâm vor plantați în zona localității Vințu de Jos.

Cei 140 de participanți la acțiune, organizatori și voluntari, s-au întâlnit , de la ora 8.00, în Aula „Dumitru Staniloaie” a Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, pentru o prezentare introductivă a conceptului, după care s-au deplasat în comuna Vințu de Jos pentru a  planta 600 de puieți de salcâm.

„Această acțiune a început de anul trecut în județul Alba și este o acțiune prin care Consiliul Județean vrea să le reamintească tuturor că trebuie să avem grijă de natură și să utilizăm armonios resursele județului nostru, fie că vorbim de rsursele naturale, cele economice sau umane”, a spus Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba

Programul a demarat în județul Alba în anul 2012, sub sloganul reprezentativ ”Reînnoiește-ți inima și mintea ca și cum ar fi mereu primăvară!”. Atunci, 118 voluntari, printre care și autoritățile locale, au plantat un număr total de 700 de puieți de pomi în zona localității Oarda.

Anul acesta, acțiunea ”KAIZEN pentru Oameni și Natură” este organizată de Consiliul Județean Alba în parteneriat cu Institutul KAIZEN® România, RNP Romsilva – Direcţia Silvică Alba, Supremia Grup, Stabilus România, Johnson Controls Mioveni, Centrul Local “Axente Sever” Alba Iulia al Organizației Naționale “Cercetașii României”, Colegiul Economic „Dionisie Pop Martin” Alba Iulia, Şcoala Gimnazială “Iuliu Maniu” Vinţu de Jos, KAIZEN® Manager Club, AOTS România (Asociaţia de Instruire în Management Japonez).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Marcel

    miercuri, 10.04.2013 at 09:56

    sunt foarte bine venite aceste initiative,la cat mai multe de acest fel, stima si respect initiatorilor si participantilor.

  2. Mihaela

    joi, 11.04.2013 at 23:03

    Sunteti niste prefacuti ca pe timpul comunistilor, va pozati voi adultii si ii puneti pe copii sa planteze .Sa ii aduceti sa planteze si pe cei care defriseaza padurile in nestire si castiga nemeritat de pe urma padurilor noastre seculare care mor odata cu neamul nostru romanesc.Mai bine incercati sa va consultati constiinta si sa schimbati in bine cu adevarat viata acestui judet care a decazut atat de mult in ultimii ani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax