Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Reacția Kaufland România, după situația înregistrată la magazinul din Alba Iulia: ”Am dispus măsuri imediate”

Publicat

Compania Kaufland România a comunicat, la solicitarea Alba24, că a dispus măsuri imediate pentru remediera deficiențelor înregistrate la magazinul din Alba Iulia, unde sectorul de grill a fost închis temporar. 

”Kaufland România a dispus măsuri imediate pentru remedierea deficiențelor depistate.

Obligația și responsabilitatea pe care le avem față de siguranța clienților, angajaților și a societății, în general, ne impun întotdeauna standarde înalte de funcționare și verificare privind mediul în care se desfășoară activitatea companiei.

Kaufland România a fost întotdeauna proactivă în acest sens și a dispus măsuri imediate de remediere, atunci când s-au impus.

De asemenea, compania efectuează periodic analize de risc în contextul activităților comerciale, iar rezultatele analizelor sunt încorporate în dezvoltarea de măsuri specifice de limitare și înlăturare a situațiilor neconforme” au transmis reprezentanții companiei, într-un răspuns pentru Alba24.

Reamintim că inspectorii DSP Alba au descoperit mai multe nereguli în urma controlului efectuat la zona grill de la magazinul Kaufland din Alba Iulia, după .

Aceștia au amendat reprezentații magazinului cu 16.000 de lei și au menținut suspendarea temporară a activității până la remedierea situației.

Și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Alba a realizat un control în urma unei petiții depuse de un consumator care a fost diagnosticat cu toxiinfecție alimentară.

CITEȘTE ȘI: Kaufland Alba Iulia, amendat de Protecția Consumatorului Alba. Zona grill, închisă. Ce nereguli au găsit comisarii

”Au fost recoltate teste de sanitație atât de pe suprafețe cât și de pe tegumente iar conform buletinului de analiză emis azi, 16 septembrie a.c., de către Laboratorul DSP Alba, au rezultat necorespunzătoare un număr de 9 teste recoltate atât de pe suprafețe, obiecte cât și de pe mâinile angajatei” au transmis reprezentanții DSP Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Maria

    sâmbătă, 17.09.2022 at 08:25

    Numai atunci se fac controale când se îmbolnăvește cineva? Foarte rău, iau banii degeaba!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax