Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

KFC amenajează un restaurant de tip fast-food la Alba Mall, cu terasă de vară și ”drive thru”. Când va fi gata

Publicat

kfc alba mall

Lanțul Kentucky Fried Chicken, pe scurt KFC, va deschide la Alba Iulia, în incinta Alba Mall, restaurantul cu numărul 73 din țară. Spațiul în care va funcționa este cel de la ieșirea din centrul comercial, unde pe vremuri a funcționat reprezentanța Peugeot și apoi un magazin cu produse chinezești.

Lucrările de amenajare a spațiului trebuie să fie gata până pe data de 25 noiembrie, iar restaurantul își va primi clienții cu celebrele aripioare picante, din luna decembrie. Acolo va funcționa și o terasă de vară, va exista o parcare pentru clienți și, probabil, un drive thru, adică clienții vor putea comanda din mașină.

Din luna iunie, KFC România a început recrutările de personal pentru restaurantul din Alba Iulia.

În mod ciudat, albaiulienii sunt nerăbdători să mănânce la acest tip de restaurante fast-food în orașul lor, în timp ce în orașe mai mari, unde aceste lanțuri există de mulți ani, părinții sunt îngrijorați cu privire la faptul că copiii lor consumă meniuri de acest fel, iar persoanele care sunt atente la ce mănâncă, le ocolesc.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax