Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Kickbox și taekwondo la Aiud: Unde și când se pot antrena copiii din oraș, în două sporturi de contact

Publicat

Copiii, adolescenții și tinerii din Aiud pot practica două sporturi de contact, chiar la ei în oraș. Este vorba despre taekwondo, disciplină olimpică și kickbox, un sport de full contact care îmbină box-ul și tehnici din karate și chiar box-ul thailandez. 

Mai exact clubul sportiv din Alba Iulia, Revolution Academy și-a extins antrenamentele de takewondo și kicbox și în Aiud.

Copiii de la vârsta de 7 ani se pot antrena în sportul coreean, taekwondo, un sport olimpic în care se lovește cu piciorul, un sport tehnic. Marte parte dintre elevii clubului participă la campionate naționale și internaționale și de cele mai multe ori se clasează pe podium.

Antrenamentele de taekwondo au loc marți și joi, între orele 18.30 – 20.00, la sala de sport a liceului Tehnologic din Aiud și sunt conduse de antrenorul Gâlea Daniel, grad 1 Dan, în disciplina taekwondo.

Pe lângă taekwondo, la Aiud se poate practica și kickbox-ul, sportul care a pus Alba Iulia pe harta sporturilor de contact. Antrenamentele de kickbox au loc în zilele de luni și miercuri, de la ora 18.30. Locația este tot în sala de sport a liceului Tehnologic din Aiud.

Antrenorul de kickbox, este sportivul Paul Tolas, care sub conducerea antrenorului Alin Moldovan a participat la gale profesioniste de kickbox și la mai multe competiții în țară.

Kickbox-ul este un sport de contact complex, în care box-ul se combină cu loviturile de picior din karate și box thailandez.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax