Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Kit ojă semipermanentă – O tendință către direcții radical diferite în designul manichiurii (P)

Publicat

Componenta finală și nu mai puțin importantă a manichiurii, este designul unghiilor, care permite nu mai puțin spațiu pentru manevre creative decât schema de culori. Astfel, poți găsi un kit oja semipermanenta cu  opțiuni actuale de design pentru primăvară-vară 2023. Alături de pasteluri, culorile în tendințe sezoniere includ, la prima vedere, nuanțe neconvenționale – galben și portocaliu. Culorile de vară au primit atenția specialiștilor dintr-un motiv: culorile emană bucurie, prospețime și energie, ceea ce este important în sezonul de iarnă. Un kit ojă semipermanentă cu o paletă galbenă, conferă manichiurii o stare de spirit optimistă. Tonurile portocalii sunt responsabile pentru bunăstare și noblețe.

Kit oja semipermanentă – Avantaje

O manichiură festivă luminoasă include tot felul de elemente de design strălucitoare care pot fi folosite pentru a acoperi oja semipermanentă pe o singură unghie sau pe toate. Avantajul incontestabil al unui kit ojă semipermanentă este gama impresionantă de culori care diferă nu numai prin culoare, ci și prin efect. Într-un astfel de set, poți găsi nu numai ojă semipermanentă în diferite culori, ci și șablon pentru a realiza extensia unghiilor, împingător cuticulă, ulei cuticule, pile, perii special pentru îndepărtarea prafului de unghii, base coat pentru aderența ojei, top coat pentru finisare, lampă UV/Led.

Efectul de întindere la modă pe placa unghiei nu își pierde relevanța în niciun moment al anului, inclusiv iarna, permițându-ți să creezi tranziții incredibil de frumoase de la o culoare la alta. Tehnica permite amestecarea a 2,3 sau mai multe nuanțe, pentru a da volum vizual și lungime plăcii unghiei. Straturile reflectorizante și magnetice sunt o alegere excelentă pentru începătoare și pentru cele care nu au timp pentru modele complexe. Primele oferă o manichiură cu o strălucire incredibilă, iar cele din urmă îți permit să creezi un efect Cat’s Eye la modă. O altă opțiune rapidă și ușoară pentru decorarea unghiilor sunt acoperirile strălucitoare. Oja semipermanentă cu sclipici micro și mari în compoziție, conferă manichiurii o strălucire incredibilă, creează un accent luminos și o stare de sărbătoare.

De ce ai nevoie de un kit ojă semipermanentă?

Atunci când creezi o manichiură la modă, este important să iei în considerare toate componentele: lungimea unghiilor, culoarea și designul manichiurii. Fiecare etapă, la rândul său, necesită instrumente și materiale de înaltă calitate. Într-un kit ojă semipermanentă poți găsi de la câteva produse, până la zeci de accesorii de la branduri de încredere, care îți oferă tot ce ai nevoie pentru a realiza o manichiură cu un design perfect. Fiecare fată sau femeie își dorește să arate bine, acordând atenția cuvenită aspectului ei, inclusiv frumuseții mâinilor.

În această privință, interesul față de noile produse și tendințele actuale în manichiură, este întotdeauna pe primul loc. De asemenea, producătorii lucrează în mod constant la noi idei de manichiură care ar fi interesante, creative și armonioase pe diferite forme și lungimi ale unghiilor. Cu un kit ojă semipermanentă poți realiza manichiura perfectă pentru a completa orice imagine, fie pentru un eveniment special din viața ta, fie doar pentru fiecare zi. Având în vedere cele mai recente inovații în manichiură, poți găsi un kit ojă semipermanentă potrivit pentru tine.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax