Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Klaus Iohannis: Campania de vaccinare reprezintă o chestiune de securitate națională

Publicat

Campania de vaccinare anti-Covid-19 reprezintă o chestiune de securitate națională, a declarat vineri după-amiaza președintele Klaus Iohannis. Potrivit acestuia, campania trebuie să fie un succes, iar ultimele date referitoare la cazurile noi de coronavirus înregistrate în România arată că avem motive pentru un „optimism moderat”.

„Datele de astăzi ne arată că avem motive pentru un optimism moderat. (…) Tot astăzi am putut să observăm că numărul persoanelor vindecate este aproximativ egal cu numărul persoanelor care din păcate au fost detectați cu această boală. Să vedem dacă în zilele următoare acest trend se confirmă. Putem să spune însă deja că măsurile luate de autorități au fost măsurile corecte, au fost măsurile adecvate.

Citește și SONDAJ Alba24: Sunteți de acord să vă vaccinați împotriva Sars-Cov-2, în condițiile în care acest lucru va fi posibil?

Însă spun optimism moderat. Lucrurile vor arăta și mai bine dacă avem răbdare și dacă respectăm în continuare cu sfințenie aceste măsuri. Dacă o facem, atunci, peste o săptămână – două vom putea să avem rezultate care arată o îmbunătățire netă a situației.

După părerea mea, campania de vaccinare trebuie să fie un succes și ca atare, după părerea mea, campania de vaccinare este o chestiune de securitate națională. Pentru asta, am convocat o întâlnire, o ședință pentru luni, ședință la care vor participa, în afară de mine, ministrul Apărării, ministrul de Interne și ministrul Sănătății și vom clarifica toate aspectele care țin de campania de vaccinare ca și chestiune de securitate națională”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax