Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Klaus Iohannis către Mircea Hava: ”Dacă pleci la Bruxelles, cine rămâne interimar?” Răspunsul primarului din Alba Iulia

Publicat

i
Preşedintele Klaus Iohannis l-a întrebat  pe primarul Mircea Hava, cu ocazia vizitei pe care a făcut-o la Alba Iulia, cine va rămâne în locul său la conducerea primăriei. Acesta nu numai că i-a dat un răspuns cu privire la interimatul care trebuie asigurat până la alegeri, dar i-a spus și pe cine susține drept candidat. 

Fără să stea mult pe gânduri, Mircea Hava i-a spus preşedintelui Klaus Iohannis că îl vrea pe Paul Voicu la conducerea Primăriei, după ce el va pleca la Parlamentul European.

Dacă pleci la Bruxelles, cine rămâne interimar?”, l-a întrebat şeful statului pe Hava. ”Domnule preşedinte, ăla care trage, ăla care face, ăla în care am încredere că ştie. Nu pot să las, indiferent ce-or zice cineva… Rămâne până la alegerile la termen şi sper că o să câştige şi atunci. Nu sperăm, vrem”, a spus Hava, referindu-se la Paul Voicu.

Discuţia a avut loc în timp ce Iohannis, Hava, Orban și Voicu se deplasau dinspre Casa de Cultură a Sindicatelor spre Poarta a IV-a unde urma să aibă loc schimbul de Gardă al Cetăţii Alba Iulia.

Hava l-a chemat pe Paul Voicu care a venit rapid pentru a fi prezentat preşedintelui. 

Nu este pentru prima dată când Mircea Hava spune că îl preferă pe Paul Voicu drept interimar în fotoliul de primar, ci și prima dată când lasă să se înțeleagă că acesta va fi candidatul PNL şi la alegerile locale din iunie 2020.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax