Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Klaus Iohannis cere Guvernului să revină asupra acordului cu BOR. Lumina sfântă nu va fi distribuită de Poliție

Publicat

paste

Președintele Klaus Iohannis va cere ministrului de Interne și premierului să revină asupra acordului cu Biserica Ortodoxă, prin care enoriașii ar fi primit acasă Paști cu ajutorul poliției și prin intermediul unor administratori de bloc. 

Acesta a declarat a spus că este prematură relaxarea care s-a înțeles din măsura respectivă și că va solicita Guvernului să găsească o altă formulă, care respectă ordonanțele militare. 

”E regretabil să observăm că de multe ori cele mai bune intenții creează cele mai mari complicații. Așa se pare că se întâmplă cu un așa zis acord între MAI și Biserica Ortodoxă. Probabil intențiile sunt foarte bune, dar nu s-a înțeles foarte bine ce se dorește. Mulți români au înțeles că e cazul să ne relaxăm.

Dar nu e cazul să ne relaxăm. În câteva minute voi începe o ședință în care voi cere premierului și ministrului să revină asupra acestui acord, să găsească o variantă care se încadrează formulei ”Stați acasă” și care respectă toate ordonanțele militare.

Dragi români, indiferent ce vă spun unii și alții, eu vă spun același lucru pe care îl spun medicii, experții, OMS: stați acasă! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări” a spus președintele.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax