Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Klaus Iohannis despre alegerile parlamentare: România se confrută cu două probleme grave, pandemia și Parlamentul dominat de PSD

Publicat

În timpul conferinței susținute marți seara președintele României, Klaus Iohannis, a fost întrebat de jurnaliști de ce este necesar că în mijlocul pandemiei de coronavirus să se organizeze alegeri parlamentare.

Șeful statului a raspuns că în acest moment România se confrută cu două probleme grave: pandemia de COVID-19 și un Parlament dominat de PSD, iar pentru a avea un Parlament legitim alegerile trebuie să aibă loc. 

Citește și ALBA: LISTA localităților din care provin cele 195 de cazuri noi de COVID-19. Trei la Secția Chirurgie a SJU

”Din nefericire avem două probleme grave: pandemia – despre care am învățat multe între timp – și o problemă politică. Avem un parlament dominat de un PSD care și-a pierdut orice legitimitate, care trage permanent frâna de mână și lucrurile nu pot fi mișcate cum își doresc românii.

Românii vor un parlament legitim, iar democrația nu poate fi pusă în paranteză. Nu putem să stăm în acest blocaj politic al PSD fără alegeri.

Din toate aceste motive suntem acum în situația să organizăm alegeri parlamentare la termen, e singura soluție prin care românii își pot alege acum un nou Parlament care să permită construirea unui guvern puternic în jurul PNL, împreună cu alte partide democratice”, a declarat Klaus Iohannis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax