Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Klaus Iohannis îl atacă dur pe Liviu Dragnea: Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului

Publicat

Președintele Klaus Iohannis îl face praf de Liviu Dragnea într-o declarație la Palatul Cotroceni. Președintele spune că Dragnea „s-a cocoţat” în vârful statului şi „progresează semnificativ în domeniul fake news”. Declarațiile au calificat drept minciuni acuzaţiile care i-au fost aduse de preşedintele PSD.

„Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului, e banal. Iar acest infractor Dragnea, care s-a cocoţat în vârful partidului şi al statului, progresează. Din păcate, nu în domeniul calităţii politicilor publice, nu în domeniul statului de drept, dar iată că progresează semnificativ în domeniul fake news. Ce a prezentat este ceea ce în ziua de astăzi se numeşte fake news. Mai demult, se numeau pur şi simplu minciuni. Sunt minciuni pesediste adunate. (…) Iar dacă discutăm despre ce a fost ieri nu pot să nu menţionez valizele. Constat cu tristeţe că şi în acest domeniu politica românească s-a schimbat. Am avut mai demult Caragiale – ‘O scrisoare pierdută’, am avut acea fază ciudată cu bileţelul roz şi regăsit. Şi acum am ajuns în faza cu valizele. Aşa se întâmplă dacă infractori ajung în vârful statului”, a declarat Iohannis la Palatul Cotroceni.

El a adăugat că nu are niciun fel de legătură cu apariţia valizelor cu documente referitoare la Tel Drum, „contrar celor vehiculate de unii mincinoşi”. „Nu ştiu ce e cu aceste valize, nu am niciun fel de legătură, nu ştiu ce e în ele. Însă înţeleg că jurnaliştii care au primit aceste documente vor arăta ce este în valiză”, a adăugat şeful statului.

 

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. AlibecR

    marți, 06.11.2018 at 16:45

    Asa domnule Presedinte, luptati-va cu infractorii pana in panzele albe, la bulau cu ei! Mare dreptate aveti. Toti romanii va sustin!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate