Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Klaus Iohannis lasă să se înțeleagă că va evita dezbaterea cu Viorica Dăncilă: ”Mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii”

Publicat

Klaus Iohannis a făcut mai multe declarații luni seară, înainte de ședința de la sediul PNL. Președintele a lăsat de înțeles că cel mai probabil nu va accepta o dezbatere nici în turul doi, vorbind despre ”o manevră a PSD de a atrage atenția”.

”Vedeți că deja PSD încearcă tot felul de manevre și vreau cu această ocazie să cer românilor maximă vigilență când este vorba de PSD. Nu înseamnă să ne temem, dar înseamnă să fim foarte atenți și să mergem la vot.

Ar fi foarte păcat să repetăm greșeala din 2016, când prin absenteism la parlamentare a fost adus PSD la guvernare și a fost nevoie de trei ani ca să îi înlăturăm, au vrut să subjuge întreg statul român (…) Rezultatul este conform așteptărilor și sunt foarte mulțumit.

PSD încearcă să atragă atenția prin tot felul de manevre. Urmează să discut și cu colegii, dar vă pot spune că eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii”, a declarat Klaus Iohannis.

Iohannis a evitat orice dezbatere cu contracandidații săi, în primul tur al alegerilor prezidențiale. Este o premieră în România ca cel mai bine cotat candidat în sondaje să nu participe la dezbateri cu principalii săi oponenți.

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax