Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Klaus Iohannis, mesaj despre alegerea primarilor în două tururi de scrutin. ”Aşa au comunităţile şansa să aleagă pe cel mai bun”

Publicat

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, că susține alegerea primarilor în două tururi. În opinia sa, este nevoie de discuţii politice în Parlament pe această temă.

„Eu sunt clar pentru alegerea primarilor în două tururi. Este evident nevoie de discuţii politice şi la nivel de Parlament, dar dacă ar fi după opţiunea mea, aş merge clar pe două tururi. Aşa este cel mai corect, aşa au comunităţile şansa reală să aleagă pe cel mai bun”, a afirmat Iohannis.

Pe 16 octombrie, Senatul a respins propunerea legislativă a USR, care prevede revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin în cazul în care niciunul dintre candidați nu întrunește majoritatea de voturi. Proiectul urmează să ajungă la Camera Deputaților, for decizional pentru inițiativa legislativă.

surse: agerpres.ro, digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax