Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Klaus Iohannis ne-a ales pe noi, avem onoarea să îl alegem și noi pe el (P)

Publicat


Klaus Iohannis nu a așteptat ocazia campaniilor electorale pentru a veni în județul Alba. A fost prezent de fiecare dată alături de noi, locuitorii județului, la fiecare moment important al nostru și al României.

Nici un alt președinte al României nu a venit atât de des la noi în timpul mandatului, iar acest lucru ne onorează. Klaus Iohannis ține mult la Alba și la oamenii care trăiesc aici și a fost conectat tot timpul la comunitățile noastre.

Cu prilejul Centenarului, a repus Alba Iulia pe locul întâi ca importanță în ceea ce privește Ziua Națională, preferând să o petreacă aici. Și nu a fost prima dată când a venit în oraș cu prilejul zilei de 1 Decembrie. A fost aici și în anul în care și-a preluat mandatul de președinte și de multe alte ori în calitate de primar. Am simțit împreună cu el, fiorul unic pe care doar de Ziua Națională ți-l dă și doar la Alba Iulia îl poți simți.

Altădată a fost gazda Papei Francisc la Blaj, pe Câmpia Libertății, în vizita de stat istorică a primului Suveran Pontif care a pășit în Transilvania. A fost un moment unic și emoționant, pe care l-am așteptat și l-am trăit cu toții și care a arătat lumii că suntem parte a civilizației europene.

Ne-a susținut de fiecare dată, în ceea ce privește dezvoltarea economică a județului. A fost prezent la marile investiții din domeniul privat în domeniul industriei constructoare de mașini și la cele din domeniul industriei alimentare. A confirmat prin vizitele sale valoarea comunităților locale, a oamenilor noștri și deschiderea acestora pentru investiții în economie.

De asemenea, a fost prezent la inaugurarea celui mai important resort de golf din România, o investiție cu capital 100% românesc și totodată o bijuterie a turismului național și chiar european.

A fost alături de noi și în momentele de suflet. Centenarul Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan”, instituția emblemă a învățământului liceal din Alba Iulia, a fost o altă ocazie pentru președintele și profesorul Iohannis de a-și arăta respectul față de valorile locale și în același timp de a le confirma la nivel național.

Centenarul Colegiului Militar Național ”Mihai Viteazul”, este un alt moment de suflet în care președintele își arată interesul pentru unul dintre cele mai bune licee din România, cu procent maxim de promovabilitate la Bacalaureat și la admiterea la facultate.

Klaus Iohannis a ținut să își prezinte personal cărțile scrise în acești ani, cititorilor din Alba Iulia, și a petrecut o parte din timpul său liber alături de locuitori ai județului, care au avut ocazia să îl întâlnească pe neașteptate în Munții Șureanu, în Alba Iulia (la Zilele Orașului) sau în alte locuri, ca simplu cetățean.

Cu fiecare dintre prilejurile amintite mai sus, Klaus Iohannis ne-a ales pe noi, cei din Alba. O putem face și noi, la rândul nostru. Îl putem alege pe Iohannis, putem alege o Românie normală!

Material realizat la comanda PNL, cod mandatar financiar: 31190005


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Festivalul Cultural „Augustin Bena”, prima ediție. Gala Tezaurelor Umane Vii și alte evenimente la la Alba Iulia. PROGRAM

Publicat

Prima ediție a Festivalului Cultural „Augustin Bena” se desfășoară în aceste zile la Alba Iulia. Evenimentul cuprinde recitaluri, concerte, lansări de carte, dar și Gala Tezaurelor Umane Vii din Județul Alba și Colocviile Naționale de Etnografie și Folclor „Gheorghe Pavelescu”. Festivalul Cultural „Augustin Bena” a debutat, joi seara, la Palatul Cultural din Blaj, cu un […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Tragedie la Pianu de Jos. Un tânăr a murit într-un accident de motocicletă. Tocmai împlinise 18 ani

Publicat

Un tânăr din Pianu de Jos care tocmai împlinise 18 ani a murit într-un tragic accident de motocicletă, la câteva ore după ce tocmai împlinise 18 ani. Din datele Poliției, accidentul s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 21.00. Tânărul ar fi pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat în afara carosabilului. A suferit leziuni grave, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Dependența de alcool, asociată cu un factor genetic. Concluziile unui studiu internațional

Publicat

O echipă internaţională de oameni de ştiinţă a identificat un factor genetic ce poate influenţa dependenţa oamenilor de alcool. A fost studiat nivelul de metilare pe probe de ţesut cerebral uman. Unele modificări ale expresiei genice pot conduce la un consum necorespunzător de alcool şi la dependenţă. În urma analizelor ADN ale eşantioanelor, cercetătorii au […]

Citește mai departe
Publicitate

EDUCAȚIE

Legea prin care elevii și părinții pot cere evaluarea psihiatrică a profesorilor a fost adoptată de Parlament

Publicat

examen profesor

Elevii și părinții vor putea cere oricând examinarea psihocomportamentală a profesorilor şi învăţătorilor, pe baza unei simple reclamații. Proiectul în acest sens a fost adoptat prin vot final la Senat. Dacă va fi promulgat, va intra în vigoare din anul școlar următor. Proiectul a fost argumentat de inițiatori prin faptul că în multe școli există […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate