Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Klaus Iohannis ne-a ales pe noi, avem onoarea să îl alegem și noi pe el (P)


Publicat

Klaus Iohannis nu a așteptat ocazia campaniilor electorale pentru a veni în județul Alba. A fost prezent de fiecare dată alături de noi, locuitorii județului, la fiecare moment important al nostru și al României.

Nici un alt președinte al României nu a venit atât de des la noi în timpul mandatului, iar acest lucru ne onorează. Klaus Iohannis ține mult la Alba și la oamenii care trăiesc aici și a fost conectat tot timpul la comunitățile noastre.

Cu prilejul Centenarului, a repus Alba Iulia pe locul întâi ca importanță în ceea ce privește Ziua Națională, preferând să o petreacă aici. Și nu a fost prima dată când a venit în oraș cu prilejul zilei de 1 Decembrie. A fost aici și în anul în care și-a preluat mandatul de președinte și de multe alte ori în calitate de primar. Am simțit împreună cu el, fiorul unic pe care doar de Ziua Națională ți-l dă și doar la Alba Iulia îl poți simți.

Altădată a fost gazda Papei Francisc la Blaj, pe Câmpia Libertății, în vizita de stat istorică a primului Suveran Pontif care a pășit în Transilvania. A fost un moment unic și emoționant, pe care l-am așteptat și l-am trăit cu toții și care a arătat lumii că suntem parte a civilizației europene.

Ne-a susținut de fiecare dată, în ceea ce privește dezvoltarea economică a județului. A fost prezent la marile investiții din domeniul privat în domeniul industriei constructoare de mașini și la cele din domeniul industriei alimentare. A confirmat prin vizitele sale valoarea comunităților locale, a oamenilor noștri și deschiderea acestora pentru investiții în economie.

De asemenea, a fost prezent la inaugurarea celui mai important resort de golf din România, o investiție cu capital 100% românesc și totodată o bijuterie a turismului național și chiar european.

A fost alături de noi și în momentele de suflet. Centenarul Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan”, instituția emblemă a învățământului liceal din Alba Iulia, a fost o altă ocazie pentru președintele și profesorul Iohannis de a-și arăta respectul față de valorile locale și în același timp de a le confirma la nivel național.

Centenarul Colegiului Militar Național ”Mihai Viteazul”, este un alt moment de suflet în care președintele își arată interesul pentru unul dintre cele mai bune licee din România, cu procent maxim de promovabilitate la Bacalaureat și la admiterea la facultate.

Klaus Iohannis a ținut să își prezinte personal cărțile scrise în acești ani, cititorilor din Alba Iulia, și a petrecut o parte din timpul său liber alături de locuitori ai județului, care au avut ocazia să îl întâlnească pe neașteptate în Munții Șureanu, în Alba Iulia (la Zilele Orașului) sau în alte locuri, ca simplu cetățean.

Cu fiecare dintre prilejurile amintite mai sus, Klaus Iohannis ne-a ales pe noi, cei din Alba. O putem face și noi, la rândul nostru. Îl putem alege pe Iohannis, putem alege o Românie normală!

Material realizat la comanda PNL, cod mandatar financiar: 31190005ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

AIUD

SONDAJ Alba24: Cine doriți să fie viitorul primar al municipiului Aiud? Lista candidaților la alegerile locale 2020

Publicat

Lupta pentru locul de primar al municipiului Aiud a început.

Candidații care și-au anunțat până acum intenția de a ocupa această funcție sunt: Delia Angela Gheorghiță – PSD, Dragoș Crișan – USR, Oana Badea – PNL, Dorin Munteanu – PRO Romania, Ionela Danciu – Independent, Ciprian Bogdan – ALDE.

Pe care dintre următorii candidați l-ați vota pentru funcția de PRIMAR al municipiului Aiud?

Loading ... Loading ...

 

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat: Antreprenorul Andrei Sărmășan, în echipa lui Gheorghe Beleiu, candidatul PRO România la Primăria Alba Iulia (P)

Publicat

Andrei Sărmășan, antreprenor din Alba Iulia, a intrat în PRO România și va merge alături de avocatul Gheorghe Beleiu, pe listă pentru Consiliul Local Alba Iulia. 

Potrivit unui comunicat de presă,” în vârstă de 39 de ani, Andrei Sărmășan este căsătorit, are o fetiță și se află în managementul uneia dintre cele mai cunoscute companii private din Alba, și nu numai. Numele său se va regăsi pe una dintre primele poziții ale listei de candidați PRO România la Consiliul Local al municipiului Alba Iulia.

„Decizia am luat-o după ce m-am convins că PRO România este partidul în care mă regăsesc din toate punctele de vedere. Deja, suntem o echipă determinată, formată din oameni profesioniști, care cunosc realitățile și problemele cu care se confruntă Alba Iulia.

Veți vedea că în  lista pe care o propunem pentru Consiliul Local se regăsesc persoane cu expertiză certă în domeniile lor de activitate, capabili să ofere municipalității soluții pe termen scurt, mediu și lung.”, a precizat Andrei Sărmășan.

CITEȘTE ȘI: SONDAJ Alba24: Cine doriți să fie viitorul primar al municipiului Alba Iulia? Lista candidaților la alegerile locale 2020

Pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, PRO România l-a nominalizat pe avocatul Gheorghe Beleiu.

„La noi nu merge cu jumătățí de măsură și nu oferim locuri pe listă doar ca să ne aflăm în treabă. Vom veni în fața alegătorilor cu oameni care au demonstrat  și care pot aduce plus-valoare în comunitățile unde candidează. Venirea lui Andrei în echipa noastră e, fără îndoială, un câștig pentru fiecare albaiulian. E un antreprenor de succes, cu ani și ani de muncă în spate dar și un om cu un caracter deosebit”, a transmis Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a PRO România.

Citeste mai mult
Publicitate

BLAJ

FOTO BLAJ: Aproape 17 tone de îngrășăminte chimice și sute de recipiente în care au fost insecticide, găsite de polițiști

Publicat

Aproape 17 tone de îngrăşăminte chimice, 8,5 kilograme și 9 litri de produse de protecţie a plantelor, precum și 487 de recipiente care au conținut insecticide foarte toxice, susceptibile a prezenta riscuri pentru sănătatea populaţiei şi a mediului înconjurător, au fost ridicate de polițiștii din Alba, în urma unui control la o societate comercială din Blaj.

Potrivit IPJ Alba, joi, 6 august, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba în urma unui control efectuat la un punct de lucru al unei societăți comerciale din municipiul Blaj, au depistat într-o magazie 487 de recipiente care au conținut insecticide, clasificate ca foarte toxice, 9 litri și 8,5 kilograme de produse de protecție a plantelor cu termenul de valabilitate expirat.

Totodată, o cantitate de 16.950 de kilograme de îngrășăminte chimice, era depozitată în loc neprotejat, în curtea societății comerciale.

În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri, nerespectarea obligației de depozitare a îngrășămintelor chimice și a produselor de protecție a plantelor, numai ambalate și în locuri protejate și neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfășurarea activității de colectare, transport, valorificare și eliminare a deșeurilor periculoase.

Recipientele, produsele de protecție a plantelor și întreaga cantitate de îngrășăminte chimice au fost indisponibilizare.

Controalele pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală şi contravenţională la regimul substanțelor şi deşeurilor periculoase vor continua.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

De LUNI, semafoarele aflate în zona Hotel Cetate din Alba Iulia vor fi reabilitate și înlocuite. Traficul, dirijat de polițiști

Publicat

Instalația de semaforizare aflată la intersecția dintre B-dul 1 Decembrie 1918 – B-dul Horea – strada Cloșca și strada Unirii din Alba Iulia va fi reabilitată și înlocuită în perioada 10 – 14 august, au transmis reprezentanții Primăriei. 

Potrivit acestora, lucrările vor începe luni, 10 august, la ora 09:00.

Pe durata lucrărilor, traficul rutier și pietonal din această zonă va fi dirijat de echipaje de poliție, iar în lipsa agenților vor fi respectate semnele și regulile de circulație în intersecție.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate