Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Klaus Iohannis ne-a ales pe noi, avem onoarea să îl alegem și noi pe el (P)

Publicat


Klaus Iohannis nu a așteptat ocazia campaniilor electorale pentru a veni în județul Alba. A fost prezent de fiecare dată alături de noi, locuitorii județului, la fiecare moment important al nostru și al României.

Nici un alt președinte al României nu a venit atât de des la noi în timpul mandatului, iar acest lucru ne onorează. Klaus Iohannis ține mult la Alba și la oamenii care trăiesc aici și a fost conectat tot timpul la comunitățile noastre.

Cu prilejul Centenarului, a repus Alba Iulia pe locul întâi ca importanță în ceea ce privește Ziua Națională, preferând să o petreacă aici. Și nu a fost prima dată când a venit în oraș cu prilejul zilei de 1 Decembrie. A fost aici și în anul în care și-a preluat mandatul de președinte și de multe alte ori în calitate de primar. Am simțit împreună cu el, fiorul unic pe care doar de Ziua Națională ți-l dă și doar la Alba Iulia îl poți simți.

Altădată a fost gazda Papei Francisc la Blaj, pe Câmpia Libertății, în vizita de stat istorică a primului Suveran Pontif care a pășit în Transilvania. A fost un moment unic și emoționant, pe care l-am așteptat și l-am trăit cu toții și care a arătat lumii că suntem parte a civilizației europene.

Ne-a susținut de fiecare dată, în ceea ce privește dezvoltarea economică a județului. A fost prezent la marile investiții din domeniul privat în domeniul industriei constructoare de mașini și la cele din domeniul industriei alimentare. A confirmat prin vizitele sale valoarea comunităților locale, a oamenilor noștri și deschiderea acestora pentru investiții în economie.

De asemenea, a fost prezent la inaugurarea celui mai important resort de golf din România, o investiție cu capital 100% românesc și totodată o bijuterie a turismului național și chiar european.

A fost alături de noi și în momentele de suflet. Centenarul Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan”, instituția emblemă a învățământului liceal din Alba Iulia, a fost o altă ocazie pentru președintele și profesorul Iohannis de a-și arăta respectul față de valorile locale și în același timp de a le confirma la nivel național.

Centenarul Colegiului Militar Național ”Mihai Viteazul”, este un alt moment de suflet în care președintele își arată interesul pentru unul dintre cele mai bune licee din România, cu procent maxim de promovabilitate la Bacalaureat și la admiterea la facultate.

Klaus Iohannis a ținut să își prezinte personal cărțile scrise în acești ani, cititorilor din Alba Iulia, și a petrecut o parte din timpul său liber alături de locuitori ai județului, care au avut ocazia să îl întâlnească pe neașteptate în Munții Șureanu, în Alba Iulia (la Zilele Orașului) sau în alte locuri, ca simplu cetățean.

Cu fiecare dintre prilejurile amintite mai sus, Klaus Iohannis ne-a ales pe noi, cei din Alba. O putem face și noi, la rândul nostru. Îl putem alege pe Iohannis, putem alege o Românie normală!

Material realizat la comanda PNL, cod mandatar financiar: 31190005


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Frizeriile și saloanele de înfrumusețare, obligate să se reautorizeze. Termen limită și documente necesare

Publicat

Frizeriile și saloanele de înfrumusețare din țară trebuie să solicite, până pe data de 13 februarie, certificarea conformității cu normele de igienă și sănătate publică de către direcțiile de sănătate publică, în vederea reautorizării, potrivit unui nou act normativ care a intrat recent în vigoare. Ordinul Ministerului Sănătății nr. 15/2020 pentru modificarea şi completarea  Ordinului […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Celula care ar putea sta la baza unui tratament universal împotriva cancerului a fost descoperită din întâmplare

Publicat

laborator

Un nou tip de celulă a sistemului imunitar care ucide cele mai multe tipuri de cancer a fost descoperită din întâmplare de oamenii de știință britanici. Ar putea fi o descoperire istorică, relatează The Telegraph. Cercetătorii de la Universitatea Cardiff au analizat sângele de la o bancă din Țara Galilor, în căutarea de celule imunitare […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Care sunt simptomele coronavirusului din China, care îngrijorează toată Europa. Este asemănător cu gripa

Publicat

gripa pneumonie

Boala provocată de noul coronavirus care a ucis 17 oameni în China se aseamănă foarte mult cu gripa, principalele simptome fiind febra, tusea seacă, starea generală proastă, durerea de cap și tulburările respiratorii, a explicat profesorul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș. Adrian Streinu Cercel a declarat pentru HotNews.ro că „tratament […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

MOST WANTED de ALBA 2020: 100 de persoane condamnate, date în urmărire generală. LISTA

Publicat

Peste 100 de persoane, condamnaţi penal sau dispăruţi de la domiciliu, erau în evidenţele IPJ Alba, ca date în urmărire naţională sau internaţională, la începutul anului 2020. Dintre acestea, 65 sunt căutate și peste hotare. La începutul anului 2019, în evidenţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba se aflau 110 persoane urmărite naţional: 66 persoane urmărite […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate