Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Klaus Iohannis nu intră în cursa pentru Consiliul European. Vrea să fie, în continuare, președintele României

Publicat

iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, la Forumul Democrat al Germanilor din România din Sibiu, că el este preşedintele României şi vrea să rămână preşedintele României, şi nu al Consiliului European.

„Domnul deputat Ovidiu Ganţ, în laudatio (…) a menţionat că sunt persoane importante, şi în ţară, şi în Europa, care m-ar vedea într-o poziţie de conducere într-o instituţie europeană. Şi vreau să spun aici, acum, public: eu sunt preşedintele României şi vreau să rămân preşedintele României, şi nu al Consiliului European, pentru că mai sunt (…) multe de făcut şi sunt dispus să rămân implicat”, a afirmat Iohannis, la ceremonia de decernare medaliei de onoare a FDGR.

Preşedintele Klaus Iohannis a primit cea mai înaltă distincţie a Forumului Democrat al Germanilor din România pentru modul în care a condus FDGR ca preşedinte şi pentru modul în care a condus Sibiul ca primar 13 ani.

Cotidianul Financial Times a scris, în luna iunie 2019, despre faptul că şeful statului Klaus Iohannis este unul dintre politicienii care ar putea deveni preşedinte al Consiliului European.

AGERPRES

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax