Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Klaus Iohannis: Nu mai prelungim starea de alertă după 8 martie. Vor fi eliminate o serie de restricții

Publicat

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că nu va mai fi prelungită starea de alertă instituită pe fondul COVID-19, după 8 martie. Astfel, dispar o serie de restricții instituite în acest context. 

”Pandemia de Covid e pe o pantă accelerat descendentă, valul 5 este aproape de a se termina. Trebuie să luăm decizii legate de pandemie.

Am decis  să nu mai prelungim după 8 martie starea de alertă. Vor fi eliminate o serie de măsuri pe care guvernul le va explica.

Ultimii 3 ani au adus multe provocări care ne-au influențat în diferite moduri: izolarea, închiderea școlilor, afectarea economiei, presiunea pe spitale” a declarat Iohannis.

Acesta a adăugat că faptul că putem ieși din acest val 5 se datorează și măsurilor luate de autorități.

”Le mulțumesc românilor care, în mare majoritate, au respectat măsurile. Mulțumesc personalului medical, care a fost în prima linie a luptei cu virusul, printr-o mobilizare exemplară și impresionantă. Pandemia ne-a învățat și lecții pe care trebuie să le valorificăm: am primit sprijin de la UE și i-am ajutat pe alții la nevoie” a mai spus președintele.

YouTube video

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax