Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Klaus Iohannis, prima ședință de după Paște, pentru evaluarea măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19

Publicat

Președintele Klaus Iohannis va avea marți, de la ora 12:30, o nouă ședință de evaluare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19.

La întâlnire vor participa premierul Ludovic Orban și mai mulți miniștri, dar și secretarul de stat Raed Arafat. După ședință, președintele va susține o declarație de presă.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea marți, 21 aprilie a.c., ora 12:30, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, a informat Administrația Prezidențială.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax