Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Klaus Iohannis: Școala nu va începe în condiții normale, ne îndreptăm spre un scenariu mixt cu școală normală și cursuri online

Publicat

iohannis

“Școala sigur nu va începe în condiții normale”, a decarat miercuri seară, președintele Klaus Iohannis. “Ar fi foarte complicat să avem numai școala online, și atunci sigur ne îndreptăm spre un scenariu mixt, unde probabil și în funcție de condițiile locale vom avea mai mult școală normală sau mai mult online sau mixt”, a spus acesta.

O decizie în acest sens este așteptată săptămâna viitoare. “L-am invitat pe premier, pe ministrul educației și mai mulți miniștri, pentru o discuție pe care o vom avea săptămâna viitoare, când sper că vom reuși să conturăm câteva scenarii pe care le vom comunica public”, a declarat președintele.

”Școala sigur nu va începe în condiții normale, fiindcă pandemia până în septembrie nu va dispărea.
Ar fi foarte complicat să avem numai școala online, și atunci sigur ne îndreptăm spre un scenariu mixt, unde probabil și în funcție de condițiile locale, vom avea mai mult școală normală sau mai mult online sau mixt” a adăugat Iohannis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax