Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Klaus Iohannis şi Eduard Hellvig ajung miercuri la Alba Iulia. Vor participa la întâlniri în unitățile economice şi la adunarea generală a PNL Alba Iulia

Publicat

Prim vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis și europarlamentarul Eduard Hellvig vor ajunge miercuri la Alba Iulia. Cei doi vor participa la întâlniri în diferite unități economice din oraș și la ședința PNL Alba Iulia, care va avea loc de la ora 16.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Purtătorul de cuvânt a PNL Alba, Adrian Simion, a afirmat în cadrul unei conferințe de presă organizată la partid că săptămâna viitoare la Alba Iulia vor ajunge Klaus Iohannis și Eduard Hellvig. Potrivit acestuia, cei doi liberali vor avea în program întâlniri la diverse obiective economice din Alba Iulia, după care vor participa la adunarea generală a PNL Alba Iulia şi la evenimente similare în Cugir.

Un alt lider PNL va ajunge joi în județul Alba. Vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, va fi prezent în zonele Aiud, Teiuș și Ocna Mureș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax