Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Klaus Iohannis și județul Alba. Mircea Hava: ”De ce îl susținem pe actualul președinte pentru un nou mandat” (P)

Publicat

Alegerile prezidențiale de anul acesta sunt deosebit de importante pentru noi, liberalii din județul Alba. Îl susținem pe Klaus Iohannis pentru încă un mandat și spunem asta cu fruntea sus.

Doar noi putem spune că le oferim românilor un candidat adevărat, un om integru, sobru, calculat și cel mai important, atașat valorilor democratice. Altfel spus, spre deosebire de alte partide, oferim un președinte de care românilor să nu le fie rușine și pe care îl pot vota fără să aibă inima strânsă.

A dovedit acest lucru în ciuda unui mandat greu, într-o perioadă în care părea că România se întoarce în anii dictaturii, sub presiunea unui PSD dispus să sacrifice totul pentru liderul suprem, inclusiv progresul făcut de România pe drumul normalității.

Lui Iohannis îi datorăm și faptul că România a reușit să își păstreze parcursul democratic și aliații externi. Prin comportamentul său constant nu a abdicat de la valorile unei societăți normale.

Dintre toți candidații la aceste alegeri, actualul președinte mai are un atu: este cel mai legat de județul Alba și de locuitorii lui. 

Klaus Iohannis este cel de-al patrulea Președinte al României ales după Decembrie 1989 și primul care nu este format la „școala” politică de București. A fost dascăl la Sibiu și mai apoi primar renumit pentru modul în care a transformat comunitatea în care s-a născut și a trăit.

Iar noi, ”partidul primarilor” și al oamenilor de administrație publică din județul Alba, apreciem mult acest lucru. Avem, la rândul nostru, proiecte de dezvoltare serioase și de durată pentru comunitățile noastre și pentru aceasta avem nevoie de cineva care ne poate înțelege. Avem nevoie de un asemenea președinte și vom avea nevoie în curând și de un Guvern pe măsură.

Vom strânge încă o dată rândurile și vom arăta, din nou, că județul Alba este liberal și că îl preferăm pe Iohannis. Printre altele, pentru că și el ne preferă pe noi.

Dintre toți președinții pe care i-a avut România, Klaus Iohannis a fost de cele mai multe ori la Alba Iulia sau în județ: a venit la Centenar, l-a primit pe Papa la Blaj, a participat la inaugurarea unor investiții private, la diferite evenimente culturale și politice sau la festivaluri publice, unde s-a plimbat cu lejeritate printre oameni și, spre deosebire de alții, a fost aplaudat.

A venit chiar și în timpul liber, și nu o dată… pentru că locul său preferat pentru schiat este în Alba, la Șureanu.

Și este normal să îi placă la Alba, unde avem o administrație liberală cu realizări remarcabile.

La Alba Iulia, împreună cu colegii mei, am reușit să oferim un exemplu de utilizare inteligentă a fondurilor europene, având ca rezultat renovarea unei cetăți despre care se vorbește în toată lumea.

La nivel județean, Ion Dumitrel conduce de ani buni o administrație performantă, iar primarii liberali ai orașelor și comunelor din județ bifează investiții importante care înseamnă dezvoltare și locuri de muncă pentru cetățeni.

Modul acesta pragmatic de a gândi administrația ne unește pe toți liberalii din Alba în această campanie electorală și ne oferă argumente pentru a susține un om ca și noi pentru funcția supremă în stat.

Klaus Iohannis, un președinte pentru o Românie normală!

Mircea Hava, președintele PNL Alba

 

Material realizat la comanda PNL, cod mandatar financiar: 31190005

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 12.10.2019 at 15:47

    Batrane, noua ne nu trebuie un candidat adevarat (ca adevarati sunt toti), ca si asa are puteri foarte limitate, dar ne trebuie o guvernare realista despre care nu poti face previziuni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax