Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Klaus Iohannis și județul Alba. Mircea Hava: ”De ce îl susținem pe actualul președinte pentru un nou mandat” (P)

Publicat


Alegerile prezidențiale de anul acesta sunt deosebit de importante pentru noi, liberalii din județul Alba. Îl susținem pe Klaus Iohannis pentru încă un mandat și spunem asta cu fruntea sus.

Doar noi putem spune că le oferim românilor un candidat adevărat, un om integru, sobru, calculat și cel mai important, atașat valorilor democratice. Altfel spus, spre deosebire de alte partide, oferim un președinte de care românilor să nu le fie rușine și pe care îl pot vota fără să aibă inima strânsă.

A dovedit acest lucru în ciuda unui mandat greu, într-o perioadă în care părea că România se întoarce în anii dictaturii, sub presiunea unui PSD dispus să sacrifice totul pentru liderul suprem, inclusiv progresul făcut de România pe drumul normalității.

Lui Iohannis îi datorăm și faptul că România a reușit să își păstreze parcursul democratic și aliații externi. Prin comportamentul său constant nu a abdicat de la valorile unei societăți normale.

Dintre toți candidații la aceste alegeri, actualul președinte mai are un atu: este cel mai legat de județul Alba și de locuitorii lui. 

Klaus Iohannis este cel de-al patrulea Președinte al României ales după Decembrie 1989 și primul care nu este format la „școala” politică de București. A fost dascăl la Sibiu și mai apoi primar renumit pentru modul în care a transformat comunitatea în care s-a născut și a trăit.

Iar noi, ”partidul primarilor” și al oamenilor de administrație publică din județul Alba, apreciem mult acest lucru. Avem, la rândul nostru, proiecte de dezvoltare serioase și de durată pentru comunitățile noastre și pentru aceasta avem nevoie de cineva care ne poate înțelege. Avem nevoie de un asemenea președinte și vom avea nevoie în curând și de un Guvern pe măsură.

Vom strânge încă o dată rândurile și vom arăta, din nou, că județul Alba este liberal și că îl preferăm pe Iohannis. Printre altele, pentru că și el ne preferă pe noi.

Dintre toți președinții pe care i-a avut România, Klaus Iohannis a fost de cele mai multe ori la Alba Iulia sau în județ: a venit la Centenar, l-a primit pe Papa la Blaj, a participat la inaugurarea unor investiții private, la diferite evenimente culturale și politice sau la festivaluri publice, unde s-a plimbat cu lejeritate printre oameni și, spre deosebire de alții, a fost aplaudat.

A venit chiar și în timpul liber, și nu o dată… pentru că locul său preferat pentru schiat este în Alba, la Șureanu.

Și este normal să îi placă la Alba, unde avem o administrație liberală cu realizări remarcabile.

La Alba Iulia, împreună cu colegii mei, am reușit să oferim un exemplu de utilizare inteligentă a fondurilor europene, având ca rezultat renovarea unei cetăți despre care se vorbește în toată lumea.

La nivel județean, Ion Dumitrel conduce de ani buni o administrație performantă, iar primarii liberali ai orașelor și comunelor din județ bifează investiții importante care înseamnă dezvoltare și locuri de muncă pentru cetățeni.

Modul acesta pragmatic de a gândi administrația ne unește pe toți liberalii din Alba în această campanie electorală și ne oferă argumente pentru a susține un om ca și noi pentru funcția supremă în stat.

Klaus Iohannis, un președinte pentru o Românie normală!

Mircea Hava, președintele PNL Alba

 

Material realizat la comanda PNL, cod mandatar financiar: 31190005


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 12.10.2019 la 15:47

    Batrane, noua ne nu trebuie un candidat adevarat (ca adevarati sunt toti), ca si asa are puteri foarte limitate, dar ne trebuie o guvernare realista despre care nu poti face previziuni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

AIUD

L-au văzut într-o benzinărie din Aiud cu mulți bani la el. Planul prin care doi tineri au furat din mașina unui bărbat

Publicat

pensii bani

Doi tineri din Aiud au pus la cale un plan, pe care l-au dus la ”bun sfârșit” și au reușit să fure din mașina unui bărbat suma de 5.500 de lei și un pachet de țigări. Aceștia nu au avut mult timp la dispoziție să se bucure de banii furați, deoarece bărbatul păgubit a observat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Polițist al Penitenciarului Arad, găsit ÎMPUȘCAT într-un post de control. Lucra de 20 de ani în sistem

Publicat

penitenciar arad

Un polițist de penitenciare, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împușcat, în noapte de sâmbătă spre duminică, în Postul de Control 2 al unității. Polițistul lucra de 20 de ani în sistemul penitenciar din România.  Potrivit unui comunicat de presă, duminică, 20.10.2019, în jurul orei 0400, un polițist de penitenciare aflat în serviciu, angajat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 200 de jucători de șah vin la Alba Iulia, la Openul Internaţional al României. Programul competiției

Publicat

sah alba iulia

Peste 200 de jucători de șah și pasionați vor participa la cel mai mare festival șahist organizat vreodată la Alba Iulia. Aflat la a 5-a ediţie, Openul Internaţional al României la şah atrage jucători din India, Singapore, Armenia, Belarus, Ucraina, Moldova, Austria, Italia, Portugalia, Serbia, Bulgaria şi România. Numărul participanţilor este mai mare chiar decât la ediţia […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Angajări la stat, în Alba. POSTURI la Avocatul Poporului, Salvamont, primării, școli și mai multe instituții publice din județ

Publicat

locuri de munca

În această perioadă sunt organizate mai multe concursuri, pentru ocuparea unor posturi vacante, în instituţii publice din judeţul Alba. Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind studii sau vechime în muncă sau alte cerinţe. POSTURI VACANTE Instituţia Avocatul Poporului – Centrul Zonal Alba – șofer la Domeniul privind prevenirea […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate