Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Kovesi nu va fi revocată de la Parchetul European. ”Cei care vor să tragă tunuri din bani europeni să-și pregătească pijamalele”

Publicat

kovesi

Fostul ministru USR al Justiției, Stelian Ion anunță că Laura Codruța Kovesi nu va fi revocată din funcția de procuror-șef al Parchetului European după ce a pierdut procesul privind gradul profesional de procuror la Parchetul General.

Chiar dacă Kovesi a fost retrogradată profesional, Ion subliniază că numirea în fruntea Parchetului European nu are nicio legătură cu gradul profesional.

Stelian Ion, susține că Laura Codruța Kovesi va rămâne la șefia EPPO.

„Îmi pare rău să le stric bucuria celor care mai ieri aplaudau intervenția brutală asupra protestatarilor pe 10 august: Laura Codruța Kovesi nu va fi revocată.

Procesul din România legat de dobândirea gradului profesional nu are nicio legatură cu procedura de numire în funcția de procuror șef european. UE nu este sat fără câini, iar tudoreii nu-s prea bine văzuți pe acolo.

Și nu doar că nu va fi revocată, dar sunt convins că va conduce EPPO foarte eficient și va scoate la iveala fraudele mari cu fonduri europene, inclusiv cele din România. De asta le e teama lor, din cauza asta urlă ca lupii hămesiți. Mai ales că unii băieți „deștepți” își freacă palmele, de când s-a pus în mișcare PNRR.

Stelian Ion: Numirea în funcția de procuror șef european este condiționată de gradul de procuror de parchet de pe lângă ÎCCJ

La numirea în funcția de procuror șef european nu exista condiția de a avea grad de procuror de parchet de pe lângă ÎCCJ, ci de a avea vocația legală de a ocupa cele mai înalte funcții în parchete. Și ghici ce?

Din punct de vedere legal, a avut această vocație, ba mai mult, chiar a ocupat efectiv cele mai înalte funcții din Ministerul Public. Iar revocarea, potrivit reglementărilor în vigoare, nu se face de către politicieni, ci de către CJUE.

Ghinion, cum ar zice un clasic în viață! Iar celor care amintesc acum despre revocarea din funcția de procuror sef DNA le aduc aminte doar că doamna Kovesi a câștigat la CEDO procesul împotriva Statului Român legat de această procedură de revocare.

Cei care se pregătesc acum să tragă tunuri pe bani europeni sau care au deja niște scheleți prin dulapuri ar trebui să-și schimbe planurile ori să-și pregătească pijamalele și periuța de dinți.”, spune Stelian Ion.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Stelian ion

    duminică, 14.11.2021 at 22:20

    Pai si dan barna a bagat mâna in banii europeni,cu el cum ramâne?Si inca ceva-,,,, sunt bine vazuti acolo unde tudoreii nu sunt prea bine vazuti?🤮🤮🤮🌈🌈🌈

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax