Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

KSA deschide primul magazin în Alba Iulia. Își întâmpină clienții, în ziua deschiderii, cu reduceri de 50% la toate produsele (P)

Publicat

În data de 15 martie, brandul KSA din Cluj-Napoca, inaugurează primul magazin KSA în orașul Alba Iulia.

Noul magazin va fi amplasat pe B-dul Republicii, nr. 40B, iar evenimentul de deschidere va avea loc începând cu ora 12.00.

Din dorința de a da o a doua șansă produselor resigilate sau celor provenite din lichidări de stocuri, KSA redefinește experiența tradițională de shopping, prin scăderea graduală a prețurilor acestora de la 50% la 90% în decurs de o săptămână și prin poziționarea aleatorie a produselor, fără a fi grupate pe categorii precum în magazinele clasice.

„Un altfel” de magazin, plin cu electronice, electrocasnice, jucării, periferice IT, gadget-uri, accesorii de bucătărie, articole și echipamente sportive, decorațiuni pentru casă, scule și multe alte produse provenite din lichidări de stocuri de pe Amazon, cu reduceri care ajung și la 90% conform ciclului de reduceri de o săptămână.

În prezent, brandul KSA mai deține două magazine, unul în orașul Cluj-Napoca, KSA Calea Baciului și unul în orașul Sibiu, KSA Sibiu, cărora li se alătură și noul magazin din Alba Iulia.

Noul magazin KSA Alba Iulia va funcționa în fiecare zi de luni până duminică, în intervalul 09:00 – 21:00.

Contact:

ksaretail.official@gmail.com

Site: www.ksaretail.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax