Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

L-a lovit cu bâta în cap. Un tânăr din Sântimbru s-a ales cu dosar penal în urma unui conflict izbucnit pe o păşune din Totoi

Publicat

pol

Un tânăr în vârstă de 35 de ani din Sântimbru este cercetat pentru lovire, după ce l-a agresat pe un consătean, pe o păşune din Totoi. Între cei doi a izbucnit un conflict spontan, iar tânărul l-a lovit cu o bâtă în cap pe celălalt.

Incidentul s-a petrecut marţi, la ora 12.30. Poliţiştii au stabilit faptul că, în timp ce se aflau în locul numit „Plopi”, de pe raza localităţii Totoi, între B.S.N. de 35 de ani şi M.I.F., de 42 de ani, ambii din comuna Sântimbru, s-a produs un conflict spontan din cauza unor neînţelegeri legate de păşune.

În timpul conflictului, B.S.N. i-a aplicat lui M.I.F o lovitură cu o bâtă, în zona capului, provocându-i un traumatism cranio cerebral şi o plagă contuză în zona frontală, pentru îngrijirea cărora bărbatul a fost transportat la spitalul din Alba Iulia.

În urma examinării victimei de către medicul legist s-a stabilit că leziunile suferite nu i-au pus în pericol viaţa, iar potrivit certificatului medico-legal are nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii Postului de Poliţie Sântimbru au întocmit pe numele lui B.S.N. actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de  lovire sau alte violenţe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax