Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bărbatul din comuna Ciuruleasa, dat dispărut de familie miercuri, a fost găsit. Ce spun polițiștii

Publicat

UPDATE, Bărbatul a fost găsit, vineri dimineața, pe raza comunei Bucium. Potrivit polițiștilor, starea acestuia e bună, iar din primele cercetări, rezultă că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Reamintim faptul  că polițiștii din Alba au căutat un bărbat de 26 de ani care a dispărut miercuri din comuna Ciuruleasa. 

La data de 21 februarie 2024, în jurul orei 11.00, Postul de Poliție Ciuruleasa a fost sesizat de către un bărbat din Morărești, comuna Ciuruleasa, cu privire la faptul că fratele său a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în dimineața aceleiași zile  SIMINA COSMIN, în vârstă de 26 de ani, a dispărut de la domiciliu fără a se cunoaște unde se află.

Bărbatul are următoarele semnalmente:

  • 170 cm înălțime;
  • Aproximativ 65 de kilograme;
  • Ochi albaștri;
  • Păr șaten;

La momentul dispariției, purta geacă neagră cu glugă și pantaloni albaștri, de blugi.

Bărbatul a fost dat în urmărire, iar polițiștii au demarat, imediat după sesizare, activități de căutare, dar, până în prezent, nu a fost găsit.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax