Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: L-ați văzut? Un bunic de 85 de ani a dispărut din Cluj și este ”preocupat obsesiv să ajungă la Ohaba”, locul natal

Publicat

Un bărbat de 85 de ani a dispărut miercuri, 18 mai, din zona spitalului Medicover Suceagu, comuna Baciu (Cluj). Se numește Liviu Popa (Puiu) și, potrivit aparținătorilor, ”este preocupat obsesiv să ajungă în localitatea în care s-a născut, sat Secășel, comuna Ohaba, județul Alba”.

UPDATE: Bărbatul a fost găsit joi, 19 mai, în jurul orei 14.40, pe un câmp din apropierea comunei Suceagu. Potrivit rudelor, acesta este în viață și a fost preluat cu salvarea pentru a fi dus la spital.

”A dispărut miercuri, în jurul orei 17. Semnalmente: înălțime 160 cm, 70 kg, ochi albaștri, par carunt (chelie).

Îmbrăcăminte: blugi albastri, geaca kaki, sapca pe cap, avea un troller negru, pe care scrie CANADA cu roșu și un rucsac negru. Nu poseda telefon, acte de identitate, doar 100 lei. Contactul familie este 0745653310/ 0722513121”, precizează aparținătorii citați de stiridecluj.ro.

Bărbatul se numește Popa Liviu, dar i se spune Puiu.

Familia susține că bărbatul are unele probleme de sănătate și este important să ajungă înapoi la tratament. Bătrânul este procupat obsesiv să ajungă în localitatea în care s-a născut, în satul Secășel, comuna Ohaba, județul Alba.

Acest lucru poate fi un amănunt important. Bănuielile sunt fie că a făcut autostopul, fie că s-a dus la autogară sau Gara Cluj, pentru a ajunge la destinație.

Bărbatul a dispărut din zona spitalul din Suceagu miercuri, în jurul orei 17.00. Cei care pot ajuta cu informații sunt invitați să sune la numerele: 0745653310 / 0722513121.

Cazul a fost semnalat și de cititorii Alba24.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax