Connect with us
Publicitate

AIUD

L-au văzut într-o benzinărie din Aiud cu mulți bani la el. Planul prin care doi tineri au furat din mașina unui bărbat

Publicat

bani

Doi tineri din Aiud au pus la cale un plan, pe care l-au dus la ”bun sfârșit” și au reușit să fure din mașina unui bărbat suma de 5.500 de lei și un pachet de țigări.

Aceștia nu au avut mult timp la dispoziție să se bucure de banii furați, deoarece bărbatul păgubit a observat lipsa banilor și a alertat poliția. Pentru fapta lor, cei doi tineri, dintre care unul recidivist și altul minor la data comiterii faptei au fost condamnați de magistrații Judecătoriei Aiud. 

Cei doi tineri, C.R.M., și C.C.B., se aflau în data de 6 octombrie 2018, în jurul orei 15.00, într-o benzinărie din Aiud, când au observat un bărbat care avea asupra lui o sumă mare de bani. 

Potrivit motivării instanței, aceștia au întocmit un plan pentru a fura banii bărbatului. Cei doi s-au urcat într-o mașină și au pornit în urmărirea automobilului condus de către bărbat. Aceștia l-au urmărit până în zona denumită popular ,,Herja”, din Aiud, unde acesta s-a oprit. 

Atunci, unul dintre cei doi inculpați, C.R.M., pentru a-i distrage atenția bărbatului și a-l determina să se îndepărteze de lângă autoturism, a intrat în vorbă cu acesta și i-a spus că vrea să cumpere o oaie, întrucât în grădina bărbatului se afla o turmă de ovine. 

Bărbatul a continuat discuția cu acesta și i-a spus că oile sunt ale unui vecin, dar el poate să îi vândă o capră. Tânărul s-a aratat interesat de oferta bărbatului și au mers într-o anexă a grădinii pentru a vedea capra.

În acel moment, complicele hoțului, minorul C.C.B., a profitat că bărbatul a plecat de lângă autoturismul lasat nesupravegheat și a furat din mașină suma de 5500 de lei și un pachet de țigări. 

Mai mult, ” pentru a semnala succesul planului, minorul a aruncat cu o piatră în anexa persoanei vătămate, fiind avertizat astfel inculpatul C. R. M. asupra faptului că este timpul de plecare, și ca urmare acesta din urmă despărțindu-se de persoana vătămată” se arată în motivarea instanței.

La scurt timp, bărbatul a descoperit lipsa banilor și a alertat organele de poliție. Oamenii legii au reușit să recupereze de la C.R.M. suma de 4290 de lei.

Cei doi tineri au fost trimiși în judecată pentru furt, iar un an mai târziu după comiterea faptei, în data de 20 septembrie 2019, magistrații de la Judecătoria Aiud i-au condamnat pe cei doi. 

Pentru că este recidivist C.R.M., a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare pentru furt, iar minorul C.C.B., la șase luni de supraveghere.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax