Contacteaza-ne si pe
Publicitate

AIUD

L-au văzut într-o benzinărie din Aiud cu mulți bani la el. Planul prin care doi tineri au furat din mașina unui bărbat

Publicat


pensii bani

Doi tineri din Aiud au pus la cale un plan, pe care l-au dus la ”bun sfârșit” și au reușit să fure din mașina unui bărbat suma de 5.500 de lei și un pachet de țigări.

Aceștia nu au avut mult timp la dispoziție să se bucure de banii furați, deoarece bărbatul păgubit a observat lipsa banilor și a alertat poliția. Pentru fapta lor, cei doi tineri, dintre care unul recidivist și altul minor la data comiterii faptei au fost condamnați de magistrații Judecătoriei Aiud. 

Cei doi tineri, C.R.M., și C.C.B., se aflau în data de 6 octombrie 2018, în jurul orei 15.00, într-o benzinărie din Aiud, când au observat un bărbat care avea asupra lui o sumă mare de bani. 

Potrivit motivării instanței, aceștia au întocmit un plan pentru a fura banii bărbatului. Cei doi s-au urcat într-o mașină și au pornit în urmărirea automobilului condus de către bărbat. Aceștia l-au urmărit până în zona denumită popular ,,Herja”, din Aiud, unde acesta s-a oprit. 

Atunci, unul dintre cei doi inculpați, C.R.M., pentru a-i distrage atenția bărbatului și a-l determina să se îndepărteze de lângă autoturism, a intrat în vorbă cu acesta și i-a spus că vrea să cumpere o oaie, întrucât în grădina bărbatului se afla o turmă de ovine. 

Bărbatul a continuat discuția cu acesta și i-a spus că oile sunt ale unui vecin, dar el poate să îi vândă o capră. Tânărul s-a aratat interesat de oferta bărbatului și au mers într-o anexă a grădinii pentru a vedea capra.

În acel moment, complicele hoțului, minorul C.C.B., a profitat că bărbatul a plecat de lângă autoturismul lasat nesupravegheat și a furat din mașină suma de 5500 de lei și un pachet de țigări. 

Mai mult, ” pentru a semnala succesul planului, minorul a aruncat cu o piatră în anexa persoanei vătămate, fiind avertizat astfel inculpatul C. R. M. asupra faptului că este timpul de plecare, și ca urmare acesta din urmă despărțindu-se de persoana vătămată” se arată în motivarea instanței.

La scurt timp, bărbatul a descoperit lipsa banilor și a alertat organele de poliție. Oamenii legii au reușit să recupereze de la C.R.M. suma de 4290 de lei.

Cei doi tineri au fost trimiși în judecată pentru furt, iar un an mai târziu după comiterea faptei, în data de 20 septembrie 2019, magistrații de la Judecătoria Aiud i-au condamnat pe cei doi. 

Pentru că este recidivist C.R.M., a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare pentru furt, iar minorul C.C.B., la șase luni de supraveghere.

 

 

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Acțiune nocturnă de amploare a polițiștilor din Alba Iulia pentru combaterea consumului de alcool și droguri

Publicat

Polițiștii rutieri din Alba Iulia au organizat sâmbătă noaptea o acţiune de amploare pentru combaterea conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive.  Acțiunea a început în jurul orei 22.30, de pe Bulevardul Încoronării, din zona parcării de la Colegiul Național Horea, Cloșca și Crișan dar s-a derulat în mai multe puncte din […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Alba Iulia NECUNOSCUTĂ. Topul curiozităților legate de fortificația orașului, care a dăinuit peste un mileniu

Publicat

De la întemeierea oraşului de către romani, în urmă cu aproape două mii de ani, şi până în zilele noastre, Alba Iulia a trecut prin tot atâtea transformări, încât este aproape imposibil ca cineva să-i cunoască toate secretele. Ca toate oraşele vechi, Alba Iulia păstrează, pe lângă clădirile-simbol şi mici secrete, lucruri mai puţin cunoscute. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

HAOS pe Aeroportul din Cluj-Napoca: Sute de oameni aşteaptă. Cursele sunt anulate din cauza ceţii

Publicat

Mai multe curse aeriene sunt anulate, redirecţionate pe Aeroportul Sibiu sau întârziate la și de la Cluj-Napoca, din cauza ceții. Sute de oameni stau sâmbătă seara în aeroport și așteaptă, transmite Mediafax. Potrivit informațiilor de la Aeroportul Cluj-Napoca, două curse către Valencia și Liverpool au fost anulate sâmbătă seara. Cele două avioane urmau să plece […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Povestea unei evadări ca în filme din Penitenciarul Aiud. Doi deținuți au săpat un tunel de 11 metri în patru luni

Publicat

aiud penitenciar

Printre evadările sau tentativele de evadare din Penitenciarul Aiud (care nu au lipsit, de-a lungul timpului), una atrage atenția din cauza planului elaborat care a stat în spatele ei. Exact ca în filme, doi deținuți au săpat timp de patru luni un tunel de 11 metri, cu ajutorul căruia au reușit să treacă dincolo de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate