Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La 14 ani s-a ales cu dosar penal. Un tânăr din comuna Săsciori a furat o mașină din Răchita și a condus-o până a intrat într-un stâlp

Publicat

sofer volan

sofer volan masina condus Un minor de 14 ani din comuna Săsciori s-a ales cu dosar penal, după ce a furat mașina unui cetățean din Răchita și l-a condus prin localitate. A pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp.

Poliţiştii din Săsciori îl cercetează penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis, pe un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Săsciori.

Duminică dimineața, în jurul orei 09.30, minorul a profitat de faptul că un cetăţean din localitatea Răchita şi-a lăsat cheile în contactul autoturismului şi l-a condus prin localitatea Răchita. La un moment dat a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un stâlp de beton.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime omeneşti. Pe numele minorului a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax