Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La 20 de ani, s-a ales cu dosar penal. Tânăr din Alba Iulia cercetat pentru furtul a cinci panouri de tablă, pe care le-a vândut la fier vechi

Publicat

fier vechiUn tânăr de 20 de ani, din Alba Iulia a furat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, din gardul unei societăţi comerciale din muncipiu, cinci panouri în valoare de 1.500 de lei. Furtul a fost sesizat poliţiştilor sâmbătă. Acum s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

Miercuri, poliţiştii din Alba Iulia au identificat persoana bănuită de comiterea unui furt ce a fost sesizat sâmbătă.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de vineri spre sâmbătă, D.N.D., de 20 de ani, din Alba Iulia, a furat din gardul împrejmuitor al unei societăţi comerciale din oraş, cinci panouri din tablă.

Tânărul le-a valorificat la un centru de colectare a deșeurilor din Alba Iulia, de unde a obţinut 1.500 de lei.

Faţă de tânăr cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale şi recuperării prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax