Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La 40 de zile de la moartea pilotului Adrian Iovan, fosta sa soţie îi organizează parastasul la Horea. Au fost invitaţi toţi sătenii din comună

Publicat

În data de 22 februarie, la 40 de zile de la moartea pilotului Adrian Iovan, fosta sa soţie, Romaniţa Iovan organizează parastasul în comuna Horea, la care au fost invitaţi şi cei 300 de săteni care s-au implicat în căutarea epavei avionului prăbuşit în Munţii Apuseni. Potrivit fostului deputat Corneliu Olar, mâncarea va fi pregătită de bucătăresele din Horea, iar la comemorarea pilotului s-ar putea să fie prezenţi şi părinţii Aurei Ion, tânăra care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic. Slujba de parastas va fi oficiată de ÎPS Irineu şi un sobor de preoţi din judeţele Alba şi Cluj.

Cei 300 de săteni care au căutat epava avionului prăbuşit în Munţii Apuseni au fost invitaţi la parastasul lui Adrian Iovan, organizat în comuna Horea. Parastasul de 40 de zile pentru comemorarea pilotului îi va aduce la aceeaşi masă pe sătenii din comună şi pe supravieţuitorii accidentului, fiica lui Adrian Iovan, arhiepiscopul de Alba, Irineu, preoţi din două judeţe, Cluj şi Alba, precum şi rude şi prieteni ai celui decedat.

„Romaniţa vine cu un grup de prieteni de-ai lui Iovan, piloţi. Parastasul este al familiei, noi suntem lângă ei, participăm, sprijinim. Nu am luat încă legătura cu familia Aurei, că i-am văzut că sunt supăraţi, săracii, dar sigur îi vom contacta. I-am cerut permisiunea doamnei Romaniţa să chemăm şi rudele Aurei şi a spus că nu are nimic împotrivă. Romaniţa Iovan organizează parastasul şi mi-a spus că vrea să dea o masă la toată lumea acolo. Nu ştiu din ce va fi compusă masa, dar Romaniţa a vorbit cu bucătărese din sat să prepare bucatele”, a declarat fostul deputat Corneliu Olar.

sursa: bzi.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax