Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

La 91 de ani, Ștefan Nagy a luat locul I la Crosul Unirii din Alba Iulia! S-a apucat de alergat acum un an

Publicat

La cei 91 de ani ai săi, Ștefan Nagy a alergat 2,7 kilometri în 28 de minute și a câștigat ediția din acest an a Crosului Unirii la categoria celor mai vârstnici concurenți. Bărbatul nu a fost sportiv pe parcusul vieții sale, mai mult, s-a apucat de alergat la competiții anul trecut, pe când avea 90 de ani! Și a câștigat și atunci.

”Tata nu a fost sportiv, dar a avut o viață cumpătată și l-a înzestrat Dumnezeu cu o sănătate foarte bună. Este unul dintre cei mai vechi pescari din Alba Iulia, care și acum mai merge la pescuit și prinde încă pești. În fiecare zi merge pe jos câte 4-5 km, dar de alergat la competiții, aleargă doar de anul trecut, când s-a clasat tot pe locul I. Anul acesta am încercat toți să îl convingem să stea acasă, dar nu a vrut. A zis că se simte în stare și să-i respectăm dorința” ne-a spus fiica acestuia, Monica Chindriș Ignat.

Competiția a avut loc sâmbără și a adunat la start peste 350 de concurenți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax