Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La Aiud a început distribuirea ajutoarelor alimentare de la UE. Se pot ridica în zilele de marţi, miercuri şi joi

Publicat

În Aiud, beneficiarii de ajutoare alimentare din partea Uniunii Europene, îşi pot primi produsele în zilele de marţi, miercuri şi joi. Ajutoarele alimentare se distribuiesc de la depozitul din Aiud, situat pe str. Ostaşilor, pe drumul care coboară spre târgul de animale, pe partea stângă, după cantină.

Serviciul Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei municipiului Aiud distribuie începând de marţi, 24 septembrie ajutoarel alimentare comunitare, din partea Uniunii Europene. Cei care pot beneficia de aceste ajutoare sunt persoane cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, neinstituţionalizaţi, pensionari cu pensii de până la 400 lei/lună, şomeri, persoane care beneficiază de venitul minim garantat, invalizii, veteranii şi văduvele de război.

Pentru zilele în care produsele se pot ridica, programul este următorul:

Marţi- 09.00-11.30 şi 12.00-14.00

Miercuri- 09.00-11.30 şi 12.00 16.00

Joi – 09.00-11.30 şi 12.00-14.00

Pentru ridicarea ajutoarelor alimentare, persoanele trebuie să deţină asupra lor actul de identitate, în original şi copie xerox, da şi dovada care atestă categoria în care se încadrează, tot în original şi copie. Distribuirea alimentelor se face în zilele de marți, miercuri și joi.

foto: arhiva

Nicoleta MATEIU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax