Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

La Aiud se depun cererile pentru subvenţiile la încălzirea cu lemne, cărbuni şi gaze naturale

Publicat

foto: focus-energetic.ro

Autorităţile locale din Aiud au început să preia, de săptămâna aceasta, cererile pentru subvenţiile la încălzirea cu lemne, cărbuni şi gaze naturale, aferente perioadei noiembrie 2011 – martie 2012.

Primul termen pentru depunerea cererilor de acordare a subvenţiilor la încălzire este de 15 octombrie, însă cei interesaţi pot depune actele până în data de 20 a fiecărei luni, de-a lungul întregii perioade şi vor beneficia de ajutorul pentru căldură, începând din luna depunerii cererii şi până la sfârşitul sezonului rece.

Autorităţile locale au pregătit aproximativ 3.000 de cereri şi declaraţii privind veniturile înregistrate, estimând un număr al solicitanţilor aproximativ egal cu cel de anul trecut.

Beneficiază de subvenţie la încălzirea cu lemne, cărbuni şi gaze naturale familiile sau persoanele singure, cu venituri de până la 615 lei/membru de familie. În vederea obţinerii ajutorului pentru căldură, cetăţenii din Aiud sunt invitaţi să-şi ridice de la Serviciul Public de Asistenţă Socială sau de la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni al Primăriei formularele de cereri, însoţite de declaraţiile privind veniturile înregistrate.

Aceste documente însoţite de copia după actul de identitate al titularului, ultima factură de gaz, în cazul celor care solicită subvenţie pentru încălzirea cu gaze naturale şi contractul de închiriere a locuinţei, acolo unde este cazul, se depun la Serviciul Public de Asistenţă Socială Aiud, pe strada Tribun Tudoran, nr. 5.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cazane pe lemne

    joi, 23.05.2013 at 14:46

    Aceste subventii sunt foarte importante si ma bucura faptul ca sunt oferite persoanelor nevoiase.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax