Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

La Alba Iulia a avut loc întâlnirea Alcoolicilor Anonimi din Transilvania. În luna februarie se va desfășura Convenția Națională

Publicat

Alcolicii Anonimi din Transilvania s-au întâlnit la Alba Iulia, pentru un eveniment regional. Este vorba despre o întâlnire care a avut loc sâmbătă, 27 ianuarie 2024, unde au fost prezenți 20 de coordonatori de grupuri suport din Regiunea Centru a țării. 

În luna februarie va avea loc la Alba Iulia, un eveniment mult mai mare, o Convenție Națională Aniversară care va avea loc în perioada 23-25 februarie 2024.

Pentru prima dată în ultimii 10 ani se organizează la Alba Iulia, prin Grupul de suport AA Unirea Alba Iulia, Convenția Națională Aniversară, în perioada 23-25 februarie 2024.

Aceasta Convenție Aniversară sărbatorește 33 ani de existență neîntreruptă a primului Grup de Alcoolici Anonimi, înfiinţat în premieră la Timișoara.

Aceasta primă celulă românească a Asociației Alcoolicilor Anonimi a primit denumirea de „Grupa Una”, denumire păstrată până astăzi. „Grupa Una” a funcționat fără întrerupere din februarie 1991 și stă la baza întregii comunități a Alcoolicilor Anonimi din România.

Cu ajutorul timişorenilor fondatori s-a format şi prima Grupă a Alcoolicilor Anonimi din Bucureşti, în 1993.

Scopul primordial este acela de a rămâne abstinenţi și de a-i ajuta pe alţi alcoolici să ajungă la abstinenţă.

Grup de suport în Alba Iulia

În Alba Iulia, există de 3 ani grupul de suport AA „Unirea” Alba Iulia care se adresează dependenților de alcool, droguri, jocuri de noroc, pornografie sau tulburări alimentare precum și altor adicții din sfera emoțională (dependență de muncă, dependență de putere.)

Întâlnirile acestora au loc săptămânal, joi de la ora18.00. Participarea este gratuită. Pentru mai multe detalii cei interesați îl pot contacta pe Cristian, la numărul de teelfon 0761016106.

De asemenea funcționează de un an de zile, tot la nivelul orașului Alba Iulia și Grupul de suport pentru persoanele Codependente (pentru aparținători – părinți, soți, copii (adulți) ai dependenților). Acest grup are întâlniri săptămânale, lunea de la ora 19.00. Participarea este gratuită.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax