Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

La Alba Iulia a început trasarea marcajelor rutiere pe bulevarde și străzi din municipiu. Lucrări pentru siguranța traficului

Publicat

Vineri, 23 iulie, au început lucrările de executare a marcajelor rutiere pe un număr de 49 de bulevarde și străzi din municipiul Alba Iulia.

Potrivit viceprimarului Marius Filimon, în următoarele zile vor fi realizate marcaje longitudinale (axiale) pe o suprafață de aproximativ 7.000 mp dar și marcaje pentru treceri de pietoni, parcări, sensuri giratorii etc., acestea acoperind o suprafață de peste 7.500 mp. Vor fi trasate inclusiv trecerile de pietoni supraînălțate, stațiile de taxi și de autobuz.

„Unul dintre obiectivele pe care se vor executa marcaje este și pista de biciclete de pe Dealul Mamut cu o lungime de 5,4 km.

O atenție specială se va acorda trecerilor de pietoni aflate în preajma creșelor, grădinițelor și școlilor.

Solicităm înțelegere din partea conducătorilor auto în aceste zile, însă aceste lucrări sunt foarte importante din punct de vedere a siguranței traficului, având rolul de a organiza circulația, de avertiza și îndruma participanții la trafic”, a scris Marius Filimon, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax