Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La Alba Iulia vor fi amplasate coșuri de gunoi cu dozatoare de pungi pentru excrementele animalelor de companie. Cât au costat

Publicat

La Alba Iulia vor fi amplasate coșuri de gunoi cu dozatoare de pungi pentru excrementele animalelor de companie. În municipiul Alba Iulia urmează să fie amplasate 15 coșuri stradale prevăzute cu dispensere de punguțe speciale pentru excrementele animalelor de companie. 

Primăria Alba Iulia a cumpărat pe 18 iunie, prin achiziție directă pe platforma SEAP, 15 coșuri stradale cu suport de pungi pentru excrementele animalelor de companie. Valoarea celor 15 coșuri stradale a fost de 8.100 de lei, fără TVA, ofertantul fiind Elkoplast Romania.

Potrivit documentației, coșurile sunt confecționate din polietilenă de înaltă densitate – HDPE. Sunt rezistente la intemperii, radiații UV cât și șocuri. Suprafața netedă a acestora asigura curățarea facilă.

Caseta suport pentru pungile de hârtie si flapsurile sunt realizate din otel inoxidabil. Pungile sunt fixate în interiorul containerului, atârnate de cârlige.

Capacitatea coșurilor stradale pentru deșeuri este de 50 de litri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    luni, 24.06.2024 at 21:13

    Nu-i o noutate, au mai fost amplasate aşa ceva acum vreo opt-nouă ani şi după terminarea pungilor au fost taiate de la rădăcină acele suporturi. Măi nea primare reales, când te ocupi sau când dai ordin să funcţioneze circuit apei la grădina japoneză, că acum o lună spuneai că sunteţi în zonă. Da mare-i zona asta!

  2. Contribuabilul

    marți, 25.06.2024 at 08:39

    e bine ca ne ingrijim de animale si acem destule investitii in acest sens … eu trec dimineata prin diferite zone ale orasului si vad in parcuri diferiti cetateni cu odraslele canine plimbindu i ca sa si lase excrementele in iarba curata si linga cite o tufa , iar dl cetatean (nu toti) nu are aceea punga despre care se tot vorbeste .
    as mai avea o probleme cu acesti „iubitori canini” , multi dintre ei locuiesc la bloc si evident isi tin animalutele in casa cu ei , propun administratiei sa i inregistreze la regie cu „odraslele lor” pentru consum apa , rezulta gunoi etc .
    fac o comparatie cind intr o familie se naste un copil imediat il inregistram ca nr de persoane la regie iar cu caninosu ce facem???
    treziti va dragi romani – vecini , Quo vadis …
    sa auzim numai de bine dar mai n as crede !

  3. BabaGanush

    miercuri, 26.06.2024 at 15:24

    @Contribuabilul nu poti tu dormi noaptea de ca nu e trecut Cainele ca Persoana la regie. Hai marş.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax