Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

La Arieșeni, a venit din nou iarna. Utilajele de deszăpezire intervin pentru degajarea carosabilului și combaterea poleiului

Publicat

Codul Galben de ninsoare a început să își facă simțită prezența în județul Alba, iar în stațiunea montană Arieșeni iarna pare să-și fi intrat din nou în drepturi. Deși în comună a început să ningă de vineri devreme, potrivit autorităților locale, circulația se desfășoară fără probleme și nu a fost semnalate drumuri blocate.

După câteva zile de primăvară, utilajele de deszăpezire au fost puse din nou în funcțiune, iar pe drumurile din Arieșeni s-a intervenit deja pentru degajarea carosabilului. Primarul Vasile Jurj sfătuiește șoferii care tranzitează zona să își echipeze mașinile cu lanțuri antiderapante și să circule cu prudență. În zonă s-a intervenit cu tone de material antiderapant pentru prevenirea formării poleiului și topirea gheții formate în jurul podurilor și podețelor.

Potrivit primarului, ninsoarea de vineri a favorizat depunerea unui strat gros de zăpadă pe pârtiile din Arieșeni, dar vântul care bate puternic poate ridica ceva probele iubitorilor de sporturi de iarnă. Vizibilitatea este bună pe toate sectoarele de drumuri publice din județ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax