Connect with us
Publicitate

BLAJ

La Blaj încep luni lucrările de „îngropare” a cablurilor în subteran. Străzile prevăzute în proiect și durata lucrărilor

Publicat

La Blaj vor începe luni, 4 octombrie, lucrările de relocare în subteran a cablurilor de electricitate, televiziune, telefonie și internet pe străzile din cartierul Hula.

Potrivit primarului Gheorghe Rotar, este vorba despre străzile Inochentie Micu Clain, Viitorului, Horea, Cloșca, Crișan, Vasile Alecsandri, Mihai Eminescu, Gheorghe Șincai, Coriolan Suciu, Alexandru Ioan Cuza, Petru Maior, Samuil Micu, Andrei Mureșanu și Oituz. Lucrările vor dura până în vara anului 2022.

„Rog locuitorii din zona Hula să dea dovadă de înțelegere în ceea ce privește disconfortul creat, pentru că această lucrare, foarte utilă și necesară, va înfrumuseța aspectul urbanistic al zonei și va ridica Blajul la standardele orașului european pe care ni-l dorim cu toții!

Este o nouă etapă a proiectului „Relocare Utilități (LEA 0,4KW, internet, catv, telefonie, rețea video supraveghere publică)”, care a început cu relocarea cablurilor în zona centrală și în cartierul Fabricii și care va continua apoi în cartierele Veza, Berc și Ciufud.

Obiectivul nostru este ca, în câțiva ani, să „eliberăm” toate cartierele Blajului, cu excepția localităților aparținătoare, de cablurile aeriene, pe care le vom înlocui cu rețele subterane.

Relocarea în subteran a cablurilor are două avantaje majore: vor crește, din punct de vedere calitativ, serviciile oferite de operatori, iar aspectul urbanistic al Blajului se va îmbunătăți, prin dispariția cablurilor aeriene și a stâlpilor din beton”, a transmis primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax