Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia se deschide filială a Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga”

Publicat

Consilierii judeţeni din Alba votează, joi, aprobarea deschiderii unei filiale a Bibliotecii „Lucian Blaga” în sediul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Noul spaţiu va oferi posibilitatea cititorilor să aibă acces la fondurile de carte ale bibliotecii, în completare faţă de sediul din centrul oraşului şi celelalte filiale ale instituţiei.

Pentru funcţionarea filialei, Casa de Cultură a Sindicatelor ar urma să ofere spaţiul şi mobilierul, iar Biblioteca Judeţeană furnizează fondul de carte şi personalul aferent. În ceea ce priveşte cheltuielile, vor fi împărţite între cele două instituţii, în funcţie de sezon.

În Alba Iulia, mai funcţionează Filiala „Ampoi” (deţine un fond de carte diversă de peste 25.000 volume, organizat în sistemul accesului liber la raft); Filiala „Mihai Eminescu” care funcţionează în cadrul Şcolii cu cls. I-VIII „Mihai Eminescu”; Filiala de la Şcoala Generală „Dorin Pavel”; Filiala de la Centrul de zi pentru vârstnici, Filiala de la Căminul de pensionari din Alba Iulia şi Filiala „Alba Iulia” din Chişinău, deschisă în colaborare cu Primăria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax