Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La ce distanță față de municipiile Aiud, Blaj, Sebeș și Alba Iulia poți circula fără declarație. Precizările MAI

Publicat

În județul Alba, cetățenii se pot deplasa până la o distanță de 30 de kilometri față de municipiile Aiud, Blaj, Sebeș și Alba Iulia fără să aibă nevoie de o declarație pe proprie răspundere, potrivit precizărilor făcute, vineri, de Ministerul Afacerilor Interne.

”Sunt considerate zone metropolitane, în interiorul cărora nu este nevoie de prezentarea declarației pe proprie răspundere pentru circulația cetățenilor între localități, teritoriul administrativ al Bucureștiului și al județului Ilfov, respectiv teritoriul administrativ al municipiilor din România și o zonă de 30 de kilometri în jurul acestor municipii, dar nu mai mult de limita județului din care fac parte municipiile”, se arată în informarea transmisă de MAI.

Potrivit reprezentanților ministerului, precizările sunt făcute pentru stabilirea unei aplicări unitare pe întreg teritoriul național al României în privința zonelor în care cetățenii pot circula în afara localității fără declarație pe proprie răspundere și au fost transmise Centrelor Județene de Coordonare și Conducere a Intervenției.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax