Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”La Ceaune”, teambuilding-ul rustic al liberalilor din Alba. Când va avea loc evenimentul, pe stadionul din Oarda de Jos

Publicat

”La ceaune” este un eveniment devenit tradiție în rândul liberalilor din Alba. Acesta se desfășoară anual, pe stadionul din Oarda de Jos. Este un ”team building” cu iz de serbare câmpenească, în care toți liberalii se strâng și gătesc în echipe mâncare la ceaun. 

În 2024 evenimentul va avea loc în data de 22 septembrie. Fiecare echipă vaintra în competiția pentru cel mai bun ceaun gătit. Concursul este deschis și pentru cei din afara partidului.

”Vă dăm întâlnire pe 22 septembrie, pe Stadionul din Oarda, pentru o competiție plină de savoare! Echipele de maeștri ai gustului se vor întrece la ceaune, iar preparatele vor fi de-a dreptul irezistibile. Cine va cuceri titlul pentru cel mai gustos preparat?

Vrei să ni te alături? Dacă ai o echipă cu care vrei să impresionezi sau pur și simplu crezi că ai rețeta magică, te invităm să intri în competiție! Nu contează dacă ești profesionist sau amator – important e să aduci pasiune și gust la ceaun.

Vino să participi, să te distrezi și să te bucuri de o zi cu mâncare bună, prieteni și voie bună! Înscrie-ți echipa și hai să vedem cine pregătește cel mai bun ceaun din zonă!”, au scris reprezentații liberalilor pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate